Јас го констатирав тоа,дури и на една членка (MorrisonKA) на мсн и го кажав истото.Сега ќе видиме секундарно мењање ставови за нивниот МЕСИЈА. Кога ќе ви го накршат сега, сите можни саботи до 10 Јуни....ухуууууу.
Во стилот на Душкало од Тетовирање
Се пуваш а?
Што демек Чак Норис ви ги чува распустите?Па, кажаа кај нас на школо, дека никој не смее да ни го задева распустот, ни летниот, ни зимскиот. Не се ни знае дали ќе се обработуваат саботите, а ако тоа се случи, една сабота ќе се учи, една не. Не се знае ништо. Можно е и да не се обработуваат, ама тогаш тоа на наш грб ќе си го сетиме.
Сега ќе видиме секундарно мењање ставови за нивниот МЕСИЈА. Кога ќе ви го накршат сега, сите можни саботи до 10 Јуни....ухуууууу.
Во стилот на Душкало од Тетовирање
Се пуваш а?
Јас го констатирав тоа,дури и на една членка (MorrisonKA) на мсн и го кажав истото.
Дојчин го сакавте во понеделник,а ќе го мразите во петок.
Во превод,кога претстоеше распустот,сите бевте безгрижни,а сега кога заврши,ви текна дека ако ги работевте деновите,и вака и така ќе пројдеа.
Сеа курац,ќе идете во саботи,не верувам дека би ви скратиле зимски.
Што демек Чак Норис ви ги чува распустите?
Можат и од спиењето да ви чепнат, како ќе си се договорат фотељисаните фраери така ќе правите вие. Ако речат секоја Сабота, секоја. Ако речат ќе се учи до 20 Јуни до 20 јебига
Епа не сакаа да одат на школо а сега кога треба во сабота ке се бунат.. Сега за сега од нашето школо нема никаква информација кога ке се враќат деновите. На екскурзии оваа година не одиме, така да тоа е out of the question. Најверојатно ке ги враќаме како спортски денови...Јас го констатирав тоа,дури и на една членка (MorrisonKA) на мсн и го кажав истото.
Дојчин го сакавте во понеделник,а ќе го мразите во петок.
Во превод,кога претстоеше распустот,сите бевте безгрижни,а сега кога заврши,ви текна дека ако ги работевте деновите,и вака и така ќе пројдеа.
Сеа курац,ќе идете во саботи,не верувам дека би ви скратиле зимски.
Што ќе беше ова револуционери бе? Матер ќе им ебете на министерот и Дојчин ако ве заебат и ви начукаат да учите плус 5-6 дена од официјалното завршување на школската година? НЕ! Ќе идете у школо со опашките у гз, и глас нема да ви се чуе. Затоа што се знае, одреден број на неоправдани и Збогум создравје, исто така одреден број на оправдани часови Полагање класен испит. И нема уво да им чуе, ни за вас, ни за професорите а и за нас во случајов сеирџиитеДа бе да може и ич да немаме распуст :pos2: :pos2: :pos2: НЕ ТРЕСИ!
Што се праите вие паметни?! Мислите дека мене може некој да ми го скрати распустот?! Не бидете смешни драги форумџии.Ни Дојчин,ни некој министер за образовани од вчера назначен ни никој! А вие ако мислите дека ќе има одработување во прво полугодие ЗАБОРАВЕТЕ..Ебати сеирџиите прости :smir: