Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што мислите за распаѓањето на групата Blink182 и кој е подобар +44 или Angels and Airwaves
Па да, некои викаат дека ќе се соединат пак ама тие веќе се стари за тој стил на музика што они го правеа![]()
..ги обожавам!! некои дури и ми се смеат кога ќе речам дека ги слушам и дека се супер!! А за Распаѓањето....криво ми е ама тоа е!! Јаки спотчиња има :pos2:Што мислите за распаѓањето на групата Blink182 и кој е подобар +44 или Angels and Airwaves
имаат и "новиве" групи добри песни како:..ги обожавам!! некои дури и ми се смеат кога ќе речам дека ги слушам и дека се супер!! А за Распаѓањето....криво ми е ама тоа е!! Јаки спотчиња има :pos2:
..а за овја новиве групе..једино имам слушнато некои песне од + 44 и незнам..не се нешо нешо..а другиве ги немам слушнато...
Дај жити се кажи поќе од 2 спота кај шо трчат голиstefan_mk_oh напиша:Можда едино шо не им вредеше беше то шо на секој втор спот трчаа голи али то е..