Тука пишуваме на зададена тема *ЧДА стил*(денес: ''Драга Кајгана'')

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.643
Поени од реакции
34.057
Ајде bump!

Даркинг модератор си сега гледај си работата не се криј зад нови никови!

Г

Господ

Гостин
Абе а шо ако уствари времето е уствари место кај што уствари можеме да идеме...

P

PewDiePie

Гостин
Ја стварно не можам да ги сфатам членовиве што си мењаат ник. Мислам многу ми е без везе тоа.

И то.

Г

Господ

Гостин
Абе а што ако ти уствари тоа што го глеаш не е уствари тоа што го гледаш пошто ние гледаме уствари ради светлината и уствари како ќе гледаме ако гледаме друга светлина и уствари дали ќе гледаме ако светлината успори...
И замисли ако уствари се е уствари цел свет како некој чорап уствари сега е дење а после се превртува цел свет и уствари сега сме на внатрешната страна и затоа е темно

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Абе а што ако ти уствари тоа што го глеаш не е уствари тоа што го гледаш пошто ние гледаме уствари ради светлината и уствари како ќе гледаме ако гледаме друга светлина и уствари дали ќе гледаме ако светлината успори...
И замисли ако уствари се е уствари цел свет како некој чорап уствари сега е дење а после се превртува цел свет и уствари сега сме на внатрешната страна и затоа е темно
Што уствари сакаше да кажеш? Дека ние уствари сме глупи?

Г

Господ

Гостин
Што уствари сакаше да кажеш? Дека ние уствари сме глупи?
Финтата е,замисли дека секад кога ќе му удриш бокс на некој уствари он се претвара у врата и уствари увек коа ќе потегнеш квака уствари тоа не е квака...

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Финтата е,замисли дека секад кога ќе му удриш бокс на некој уствари он се претвара у врата и уствари увек коа ќе потегнеш квака уствари тоа не е квака...
А уствари каква квака?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Еј ај, кога ќе имате нешто навистина смешно што да пишете на темава, пишете ми да ја отклучам.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Предлог од мене - Драга Кајгана

Note to new members - read from the first page to the last. Except the last few posts.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Crazy in love

Драга денеска е врнежливо и јас го гледам дождот како удира на капаците од прозорците и се потсетувам на времето кога заедно со една другарка се запознав со него во ГТЦ. Тоа беше најубавиот период во мојот живот но судбината сакаше да се случи се поинаку, но драга јас се трудам и знам дека за мене има некоја кармичка правда која ќе дојде наскоро. Те сакам
Буцио

Драга денеска бев кај М.К и тој ми рече дека ќе оди да поправа карбуратор на 101, и јас му реков дека не вреди да го поправа кога Јао Це во неговата книга кажа дека се е во пепелта. Ја видов комшиката и се насмеав. Поздрав одам да серам
ГадХејтАсОл

Хеј ватцап битчис <$^&%. Гаддем4к <636:)))>>> See ya in hell nigaa Om caos

Hey I've just say4u Om caos

Issak Keytan
like this

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Аиде бе да видиме креативност на новиве членови...

Kajgana Shop

На врв Bottom