EXIT 09

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе ти дојдат пичиња? :)
]

Eве ги, надоаѓаат од сите страни ...:)
Да не бегаме офтопик, за еден саат е Лили Ален , треба да се прати тоа, па и у публика да се гледа Точкест да се забележи ... :)

Синоќе го слушав настапот на Лили Ален, и дел од настапот на Рутс Манува. Има некој стрим за фул глеање?

Нема стримови да ги еам ...
Ја барав и по тоа страната на ртс али уште не им профункционирало тоа да се глеа онлајн телевизија освен за сателитскиот програм али ко за баксуз не даваат таму пренос...

Иначе топ им се преносите, вчера Лили Ален си растури , а после тие диџеите не ми го направија нешо меракот иако рајата се журкаше опасно ...

Од колку до колку трае денеска Екзит ? Од колку почнува? И кога завршува?

Ми се иде ,ми се плачеееееееееееееееееее:angry2: :icon_frow Ааах...:ne_zboram

Sea se vrativ od Korn, bese ludo, eden od najdobrite moi koncerti na koi sum bil, bese fantasticno, prekrasno, vcera bese mnogu dobro i na Lily Allen, a bese odlicno i na Arctic Monkeys, so netrpenie go ocekuvam nastapot na Prodigy, a i utre ima dobar den so Patti Smith, Kraftwerk i Moby.

P.S. Se izvinuvam sto pisuvam na latinica, ama tuka nema mak podrska.

Sea se vrativ od Korn, bese ludo, eden od najdobrite moi koncerti na koi sum bil, bese fantasticno, prekrasno, vcera bese mnogu dobro i na Lily Allen, a bese odlicno i na Arctic Monkeys, so netrpenie go ocekuvam nastapot na Prodigy, a i utre ima dobar den so Patti Smith, Kraftwerk i Moby.

P.S. Se izvinuvam sto pisuvam na latinica, ama tuka nema mak podrska.
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Не требаше да го кажеш ова ми се плаче !! :(
Инаку ти остана нешто во клава некое чудна песна интересна раскажи малку за настапот ПЛИС

XFire не го форсирај човекот. EXIT ти го зима и последниот атом сила.
Сега вртам на јутјуб видеа од SHY FX и почнаа флешови да ме маваат од ланскиот ексит.
Догодина, се надевам, ќе одам :)

Кои се денес на меин срејџот? Егзит страната не ми ја отвара. :(

kolku sakam da bidam sega na karl koks john digweed sasha i richie howtin
spored mene najdobrite dj

Леле вчера на ТВ го гледав настапот на Корн.
Со устата подотворена останав. Прејако беше. И ми се бендиса шо не пееа песни од последните 2 албума. :vozbud:

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Не требаше да го кажеш ова ми се плаче !! :(
Инаку ти остана нешто во клава некое чудна песна интересна раскажи малку за настапот ПЛИС

Site najdobri pesni gi svireja, site hitovi, go dadoa najdobroto od sebe, a na kraj zavrsija so another brick in the wall, epten, epten dobra atmosfera napravija. Gi gledav i vo Sofija pred nekoja godina koga bea, ama sega bea posebni 100 pati podobri od togas.

Denes isto taka bese epten dobro, site na glavnata scena bea odlicni. Patti Smith odlicno ja zagrea atmosferata, mnogu dobar nastap, na kraj gi iskina i zicite od gitarata, Kraftwerk bea fantasticni, funkcioniraa perfektno, moby isto imase fantasticen koncert, ne se potrebni zborovi za nego. Na kraj gi gledav i Grandmaster Flash, tie se hip-hop duo, edniot e majstor za skrecuvanje drugiot ja pravi atmosferata, pustaa old school hip -hop pesnicki, ekstra bese i na niv.

Utre (veke denes) Prodigy ke mi bidat vo centarot na vnimanieto, vo zivo se najdobri, ova ke mi bide tret pat kako ke gi gledam, edvaj cekam:vozbud:.

Леле колку сакав да идам!!! Ама глеам кеш да соберам за на Гоа Гил у Будимпешта на 1ви Август.. Шмрк.. Ај повеќе среќа следната год..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom