Фан Клуб : Овче Поле

• Креатор на темата Креатор на темата WW
  • Време на започнување Време на започнување
ej kako vi e ovoj noviot play o'galaher???? pozz

Ако му тргне шутот ќе даде од прилика 30 поени,ама ако не му тргне некаде 10-15...а иначе во неколку ситуации е премногу себичен :pipi:

Овче Поле - амак 90:83:vozbud::vozbud:
сосема заслужена победа
Ристич 23(звер)
О'галанхер 23(мен оф д меч)
Караџов 19 и 5-6 офанзивни скокови
но и преостанатите беа одлични:helou:

КК Овче Поле - Амак СП 90 - 83.... заслужена победа на домаќините .. гостите во ниеден момент не водеа .. најдобри кај Овче Поле : СИТЕ .. кај Амак - Богоев ... најдобра атмосфера на трибините до сега ... ПОзз до ОВЧАРИ ...:smir::smir::smir::smir:

:vozbud::vozbud::vozbud: ПОБЕДААААА 90:83

Најдобра игра на Овче Поле оваа сезона...во ниеден момент не водеше АМАК...после ќе пишам за домаќините и гостите околу статистиката...значи моментално е хаос,2 победи по ред против појаки екипи...Ристич и О'Галахер по 23 поена...без фалење или некакви глупости ама досега и најдобра атмосфера на трибина...:helou:

П.С Утре ќе ја има на Сител 3,само ќе ви кажам од колку саат бидејќи незнам сега...

opaaaaa dve pobedi po red ej decki ispadnav dobar prognozer za prethodnite 2utakmici na ovce pole vaka da pogoduvam i na sportska pa kaj ke mi bide krajot:pos2:
A neka ni e cestita pobedata i neka ni se mnozat a za igrata imam samo pofalni zborovi a i nie navivacite bevme na najvisoko nivo.pa taka da ristic kako i voobicaeno prv strelec a odlicen bese i skot o'galaher isto taka i trajce karadzov ama ne se slozuvam so pupone deka o'galaher bese men of the match spored mene toa bese todor ivkovic:toe::toe::toe:

Еве и официјално

4.Тодор Ивкович 4 поени
5.Марјан младенович 0
6.Марко Тодорович 12
7.Ристе Стојанов 0
8.Панче Нушевски 0
9.Трајче Караџов 19
10.Милутин Марјанович 0
11.Небојша Ристич 23
12.Николчо Струков 0
13.Јове Ќурчиев 9
14.Бошко Ивкович 0
15.Скот О'Галахер 23

:helou::helou::helou:

Ај честито се гледаме во Среда.Имате потенцјал.И Фени првата сезона беше 6 ти па чат пат тепаше вака фаворити па наредната титула.Се надевам одгодина ќе има уште една суперѕвезда во првенството а и секако и Фени да си го задржи спонзорот

Ај честито се гледаме во Среда.Имате потенцјал.И Фени првата сезона беше 6 ти па чат пат тепаше вака фаворити па наредната титула.Се надевам одгодина ќе има уште една суперѕвезда во првенството а и секако и Фени да си го задржи спонзорот

Фала фала...и на вас со среќа после во Скопје...:smir:

Фала да ви се множат вас исто и јас посакувам да бидете јаки одгодина да му ги зимаме и ФИНАЛИЊАТА да не учествуват ни на нив скопјаниве

Фала да ви се множат вас исто и јас посакувам да бидете јаки одгодина да му ги зимаме и ФИНАЛИЊАТА да не учествуват ни на нив скопјаниве

brat ako go misles ova iskreno fala mnogu i jas vi posakuvam na vas mnogu sreka ovaa sezona malku ke bide tesko oti sea padnavte na vtoro mesto ama imate odlicen tim i veruvam deka mozete da bidete sampioni pozzz

браво за Овче Поле...врзаа серија па нека тера серијава ако е можно...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom