- Член од
- 2 декември 2008
- Мислења
- 329
- Поени од реакции
- 5
Ја едноставно ќе ти кажам ти незнаеш што сакаш тоа е проблемот со тебе дечко !! само нема врска твоја работа си е кај ќе идеш и што ќе праиш:smir:Ima razlika pomegu sakanje i sledenje na eden klub.Mozebi sum bil prv za da se vratat CPB da navivaat i toa ne go negiram ama toa go pravev od sto znam deka celiot bojkot bese klosarska rabota na poedinci i sega toa se odrazuva so toa sto na edna utakmica ima po 30 luge maksimum a brojkata e pogolema samo na odredeni derbi utakmici.KK Rabotnicki e top klub i go sledam sekogas koga ke mozam i sum go sledel i koga nemalo navivanje.Jas sakam samo eden klub toa e FK VARDAR a drugoto sve e sporedno a za so Rabotnicki se nervirav togas zasto stvarno e glupo da se bojkotira bez apsolutna nikakva pricina i RAbotnicki posle takva istorija i uspesi najmalku sto zasluzuva e takvo nesto od navivacite.
Mojata reputacija vo Komiti nikogas nema da bide vo prasanje zasto site znaat i me imaat gledano na razlicni utakmici so razlicni navivacki grupi ali toa neznaci deka jas sum clen na taa grupa ili go sakam toj klub.Ednostavno idam i gi sledam rabotite.