па ти како што гледам некако расположен си за јадење кутек!! ај може ке се сретнеме па ке ти докажам кој сме ние а кој се сељачиштатаabe latvik so kur sakas be i so ako e glaven grad koga vo 1 kosarkarska liga ima 5 ekipi od skopje a Ovce pole e pred 3
Кога имавме ние тим се инатевте со нас, потоа со Лозари, сега со Овчари. Ако мислите дека сте над тие три навивачки групи, нема ни да се замарате..ние сме сељачишта???? хахахаххахаххаха:pos2::pos2::pos2::pos2: па ти дете едно недоквакано можеш слободно да почнеш географија од поново да учиш и да се вратиш на делот градови во република македонија каде што вика дека Скопје е главен град на македонија и метропола!! А за св.николе таму на тие децата од ораовица смојмирово владимирово на тие да им кажуваш дали е град или не е
ти кај најде да искажуваш мислења. Те праша ли некој? Друго глеј колку си неписмен!! Прочитај си го постот и ќе сфатиш!!!Кога имавме ние тим се инатевте со нас, потоа со Лозари, сега со Овчари. Ако мислите дека сте над тие три навивачки групи, нема ни да се замарате..
Кажи ми ...
брат ако ме пратиш уште од почеток на темава почнав да ве подржавам пошто е убаво да има ривалство на повеќе навивачки екипи, ама како што гледам овие твоиве незнаат да поштуваат затоа се изнервирав!! Иначе од кај се знаеме?Иле "numero_uno" ае убаво си живееме несакам баш Овчари и Фамилијата да се скараат...не викаме за вас тука за овој како беше Васич...
Ае поздрав,
и пиши нешто на италијански
so ja be xackep on provocira celo vremeвака мислам се знаеме од кантеров ова заразава:pos2:на ЈФЛ серверот кога игравме...иначе да гледам од почеток не подржаваш али вакви како ГОКО1 не ни треба на темава.Се спријателуваме навивачка група со некоја друга,а не да расипувате пријателство.Можеби некогаш ке се сретнеме па место да видиме кој кого ке надвика ние ке се тепаме
Ајде Поздрав,
ОВЧАРИ ФАН КЛУБ:helou:
so imase ti geografija da te prasam?????ние сме сељачишта???? хахахаххахаххаха:pos2::pos2::pos2::pos2: па ти дете едно недоквакано можеш слободно да почнеш географија од поново да учиш и да се вратиш на делот градови во република македонија каде што вика дека Скопје е главен град на македонија и метропола!! А за св.николе таму на тие децата од ораовица смојмирово владимирово на тие да им кажуваш дали е град или не е
arhangelce daj be koga ke bide stranata za ovce pole....pozzzej krkic brat smiri se aj , znaes so mile so se desi :ban?:
ajd kut sega i menjaj tema :salut::motor:
aj kuti si poarno ti se pravis budala nemas kultura a vikas od grad siOvcari,mrs vpole so ovcite.Vie ne sre za vsala.More suba sala odma ja smrdivte.Abe selandurija edna:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
нигде не кажав дека се св николски села туку дека се села и да си ги подбереш дечињата од таму и да им кажуваш гачки !! и ај доста више не ти враќам напорен станаso imase ti geografija da te prasam?????
a oraovica smojmirovo vladimirovo ne se sela vo sv.nikole
podnauci malku geografija.nazad vo 1 odd
читај бе брат уште на првата страна ја почнав да ве бранам заради тоа што ми беше мило!! ама вака некои дечишта коа ќе се изјават што да им праам!! него кажи ти што ник имаше и од кај знаеш дека сум играл кантервака мислам се знаеме од кантеров ова заразава:pos2:на ЈФЛ серверот кога игравме...иначе да гледам од почеток не подржаваш али вакви како ГОКО1 не ни треба на темава.Се спријателуваме навивачка група со некоја друга,а не да расипувате пријателство.Можеби некогаш ке се сретнеме па место да видиме кој кого ке надвика ние ке се тепаме
Ајде Поздрав,
ОВЧАРИ ФАН КЛУБ:helou:
па ти како што гледам некако расположен си за јадење кутек!! ај може ке се сретнеме па ке ти докажам кој сме ние а кој се сељачиштата
abe gleda se deka si od kaj "nas" celo vreme provociras odi glej si u tvoj fan klub ne kaj nasние сме сељачишта???? хахахаххахаххаха:pos2::pos2::pos2::pos2: па ти дете едно недоквакано можеш слободно да почнеш географија од поново да учиш и да се вратиш на делот градови во република македонија каде што вика дека Скопје е главен град на македонија и метропола!! А за св.николе таму на тие децата од ораовица смојмирово владимирово на тие да им кажуваш дали е град или не е