The Nightmare
WPH
- Член од
- 12 декември 2007
- Мислења
- 572
- Поени од реакции
- 20
Mile crven gavolu ne se nerviraj se slucuvalo na mzt ili na feni fan klub da se rasprava za nikelot ni za navivanje ni za kosarka
Izvini do dusa neznaev koj si ama sea znam btw nemase nikakva navreda samo si kazuvav so imav !!! pozzало дечко пази како се понашаш со постари прво,а второ не ти е ова серверот пичка да ми кажеш што да кажам!!!знаеш може да дојдеш од италија ама да не си отидеш!!!хахаха се шалам ама стварно пази како се понашаш
Mile crven gavolu ne se nerviraj se slucuvalo na mzt ili na feni fan klub da se rasprava za nikelot ni za navivanje ni za kosarka
Абе друже, ние арогантни :nenene: Те молам... Кој рече нешто дури не го извадивте клипот со тубата-шерифот... Тогаш настана и омразата... А тогаш во Борис Трајковски, кој на репката ни пееше Провиницјалци...Abe aj koa sme bez navredi taka i da produzime,samo lozari poveke mi se svigaa pred godina dena,bea sto bea si navivaa verno 30 dusi,i ne se pravea kako da se gejt 13 si bea objektivni,dodeka sega moze se poorganizirani ama so nivnata arogantnost (a seuste ne se na nivo da bidat) pravat da bidat mrazeni i zaebavani,namesto da prasaat za nekoj sovet od podobrite!!!
OVCARI SE VIKAAT!!!
Ne zboram opsto za Lozari nego za poedinci na forumovАбе друже, ние арогантни :nenene: Те молам... Кој рече нешто дури не го извадивте клипот со тубата-шерифот... Тогаш настана и омразата... А тогаш во Борис Трајковски, кој на репката ни пееше Провиницјалци...
Инаку за овчарите, они се постара група, едно време идеа и со нас, на фудбал, заедно со чкембари, ајдуци, фаланга и овчари.. Поздрав до нив, и се надевам, нема да бидат АРОГАНТНИ како нас :helou::helou:
ljubo brat ti nikad ne ni bese admin zatoa kuti brat imam pogolema mok hahahhahahhahahah:pos2::pos2::pos2:Decko ova ne e PICKA da predupreduvas ne si tuka admin
абе нема врска само друг пат да пазиш како се понашаш може да го наебеш!!! поздрав и имај поштовање друг патIzvini do dusa neznaev koj si ama sea znam btw nemase nikakva navreda samo si kazuvav so imav !!! pozz
Абе друже, ние арогантни :nenene: Те молам... Кој рече нешто дури не го извадивте клипот со тубата-шерифот... Тогаш настана и омразата... А тогаш во Борис Трајковски, кој на репката ни пееше Провиницјалци...
Инаку за овчарите, они се постара група, едно време идеа и со нас, на фудбал, заедно со чкембари, ајдуци, фаланга и овчари.. Поздрав до нив, и се надевам, нема да бидат АРОГАНТНИ како нас :helou::helou:
pazi i ti da ne go naebes ako se pojavam kaj tebe doma !!! dosta bese vise izvinuvanje nema trista pati da ti se izvinuvamабе нема врска само друг пат да пазиш како се понашаш може да го наебеш!!! поздрав и имај поштовање друг пат
Нели?:pos2::pos2::pos2:Ozbilno radikal i kavadareckiot taki fiti aka atanase se raspravaa neznaes so smeenje imase
Нели?:pos2::pos2::pos2:
А едно прашање.Овчарите како навивачка група постојат ли?Одат организирано на утакмици?И ако е така колку членови се.Фала
Што ти стана бе братко?!Abe najozbilno ostajte gi momcite na mira sea na pocetok. Bidete barem malce kulturni i posakajte im sreka a ne odma provokacii i navredi. Bidete razumni i imajte malce postovanje!!! pozz
Jaki praskovi ima u italijaШто ти стана бе братко?!
Jaki praskovi ima u italija