С
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ЈануарА кога планирате собиранка ? :smeshko:

, а на евиндентната фотографија употребена како доказ, уверливо ја забележуваме сентименталноста на Точкест, кој беше шокиран од слушањето на оваа болна тортура низ која помина нашиот славен маченик.
Анхоли, зошто добивам впечаток дека те силувал христијанин како мал?
Квази сенс оф хумор е да спомнуваш христијанство за вакви невкусни доскочици. Најди друг медиум на изразување, зошто ова погоре го карактеризирам како навредливо.^Квази sense of humor Acid.
Инаку, на реципроцитетен принцип работам.
Ако Mac)) сака да се драпа, ќе се драпаме, не е проблем.
Бил пратен у Србија кај Пахомије, гарант. Оттаму трауми.Анхоли, зошто добивам впечаток дека те силувал христијанин како мал?
Ако е така, тогаш тоа бил лош христијанин. Не ги мрази христијаните поради лоши дела на поединци.

Thesaurus.Unholy со неговите „термини“ e тип што ме потсеќа на Џои во една епизода на „френдс“ кога Џои требаше да напише препорачливо писмо за да можат Чендлер и Моника да посвојат дете...моментот кога од вордот го користеше автоматскиот речник
Да бидеме искрени детето во вокабулар може да ве посере ако сака. Само ако сака. :smir:Unholy со неговите „термини“ e тип што ме потсеќа на Џои во една епизода на „френдс“ кога Џои требаше да напише препорачливо писмо за да можат Чендлер и Моника да посвојат дете...моментот кога од вордот го користеше автоматскиот речник
Сеа мислам да не се вреѓаме нели? Интересно е со чудни зборови да си праиш муабет, треба да пробаш. :salut:Се јави и новиот пар: Deno^ и UnholY...ќе си се посеруваат со вокабуларите :helou: