- Член од
- 4 август 2008
- Мислења
- 48
- Поени од реакции
- 0
:nesvest: Жена бара заштитник, љубовник, некој кој ќе може да ја плени.. такви тешко се наоѓаат, а како твојот пример ги има на секој чекор.. :smir:
А да си кршите глава?:nesvest: Жена бара заштитник, љубовник, некој кој ќе може да ја плени.. такви тешко се наоѓаат, а како твојот пример ги има на секој чекор.. :smir:
Алек прам муабет за дечко јас не за маж.Едноставо несакам дечко 'лигле'.Во овој период не ни викам дечко дома,а камоли пијан да ми дојт.Под ова нефин не се подразбират само некоја пијаница,некој што ќе ме тепат и сл само сакам да кажам дека не сакам да се однесуват со мене ко со принцеза.Некако злато шо сакаш,срце кај ќе ојме вечерва,уфффф шеќерче колку ми те сакам ...Некако мразам вакви работи и мразам романтика...сакаш некој што кога ќе му речеш, дој порано дома, тој да дреме по кладилници и да иде да пие со другари и да доаѓа пијан дома и да те брка за да гледа фудбал на раат и телевизорот стално да биде укључен на телетекс и цело време да виси таму и да чека резултати?
Работава е, сакам да се ебам, ама нејќам да ми влезит. Страшна работа е психологијава женска.Gabieterin напиша::nesvest: Жена бара заштитник, љубовник, некој кој ќе може да ја плени.. такви тешко се наоѓаат, а како твојот пример ги има на секој чекор.. :smir:
Wonder why, скоро пола од вас на мсн имате никови како: Принецези4ка, феритејл принцес и слично...?:uvo:--BON--JOVI-- напиша:само сакам да кажам дека не сакам да се однесуват со мене ко со принцеза.Некако злато шо сакаш,срце кај ќе ојме вечерва,уфффф шеќерче колку ми те сакам ...Некако мразам вакви работи и мразам романтика...
Е*иш малку, не чиниш.:smir::nesvest: Жена бара заштитник, љубовник, некој кој ќе може да ја плени.. такви тешко се наоѓаат, а како твојот пример ги има на секој чекор.. :smir:
Е*иш многу, пак не чиниш.:smir::pos2: Никој не ве тера да се стремите кон женските потреби нели... Ама сигурно ако планираш да тераш како дегенерик.. со примерот на другар Трн нема ни шанса да стигнеш до доминација.. :smir: (со ретки исклучоци)
значи мене ке ме нејкиш.........:smir:П.с. Во такво машко нема шанси да се заљубам
Абе те разбрав ама некој од тие дечковци ти е потенциален маж!Алек прам муабет за дечко јас не за маж.Едноставо несакам дечко 'лигле'.Во овој период не ни викам дечко дома,а камоли пијан да ми дојт.Под ова нефин не се подразбират само некоја пијаница,некој што ќе ме тепат и сл само сакам да кажам дека не сакам да се однесуват со мене ко со принцеза.Некако злато шо сакаш,срце кај ќе ојме вечерва,уфффф шеќерче колку ми те сакам ...Некако мразам вакви работи и мразам романтика...
види, богати, абе и ја сум заникаде мажјак на форумов...цццццццццЕеее многу сте лоши ја напраивте работава као да сум против мажите, воопшно не сум :nenene: само бев против еден е*ан пример кој повеќето се свесни дека не чини.. :smir:
...Ех, јас и Шмекерот кога ја читавме Трејси Кокс, другарите од основно ни се смееа.
Советите се реални и корисни. Можеби не палат кај секоја, а може и не знае секој да ги примени.
Во секој случај, применувајќи ги може да имате повеќе корист отколку штета.