Како да се заљубат во вас?

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Не знам зошто толку се расприкажало на темава, на прашањето дали ова се „вистинските правила за да се ќари секоја цура, и за да се задржи истата“. Кај некои е неверојанто едноставно. Не знам дали ова се тие „правила“ и не знам колку и кај кои девојки „палат“, ама факт е дека има некои мажи кои знаат како да ја привлечат секоја девојка. И велам СЕКОЈА! Мора да има нешто... Наречи го умешност, чувство, јебозовност, на исто се сведува на крајот - некои го нашле тоа што треба а некои не. Тие кои не го - нека читаат книги, веници, нека собираат совети од „поуспешните другари“... Не би рекла дека впечатокот кој го оставаме не може да е нешто кои се менува со малку труд, ако некој чувствува дека треба да промени нешто и смета дека му треба водич во форма на совети од книга - всушност овие се прилично добри...

Индивидуална способност е тоа, значи микс од неколку работи шарм, умешност, сексапилност и ... :) .. изглед.

Добри се овие совети, размислувања. Но треба многу “вежбање“, искуство- па со тоа и самото знаење.
Доколку си извлекол некакви заклучоци се разбира.

Да не речам добар дел од машките се свесни за сето ова овде наведено, кога го читаш добиваш дежа ву чувство.
Но во пракса, ретко делуваме толку промислено пред се' бидејќи ситуациит во кои можеме да се најдеме се непредвидливи, како и расположението.

Би навел слични вакви работи за кои пак поголемиот дел ќе се сложиме, девојките ќе се пронајдат, машките ќе се анализираат и можеби применуваат, но сепак индивидуалните вредности ќе дојдат до израз и ќе пресудат.

Знаеш, смешно ми дојде она кое го спомна, дека постојат типови кои можат да ја имаат буквално секоја :) смешниот дел е откако ќе го запознаеш вистински или откако ќе му погледнеш во гаќи :helou:

После, сето она “учење“ погоре, бледнее за миг.

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Индивидуална способност е тоа, значи микс од неколку работи шарм, умешност, сексапилност и ... :) .. изглед.

Добри се овие совети, размислувања. Но треба многу “вежбање“, искуство- па со тоа и самото знаење.
Доколку си извлекол некакви заклучоци се разбира.

Да не речам добар дел од машките се свесни за сето ова овде наведено, кога го читаш добиваш дежа ву чувство.
Но во пракса, ретко делуваме толку промислено пред се' бидејќи ситуациит во кои можеме да се најдеме се непредвидливи, како и расположението.

Би навел слични вакви работи за кои пак поголемиот дел ќе се сложиме, девојките ќе се пронајдат, машките ќе се анализираат и можеби применуваат, но сепак индивидуалните вредности ќе дојдат до израз и ќе пресудат.

Знаеш, смешно ми дојде она кое го спомна, дека постојат типови кои можат да ја имаат буквално секоја :) смешниот дел е откако ќе го запознаеш вистински или откако ќе му погледнеш во гаќи :helou:

После, сето она “учење“ погоре, бледнее за миг.

Грешка. Има мажи кои и со сосема просечен изглед можат да го постигнат ова... Видено, проверено:)) Да, генерално изгледот е најбитен, особено кога збориме за некои брзи акции како запознавање и скљафтување во иста вечер, ама не е правило.

Во чии гаќи си гледал бре? :icon_lol: Шала на страна, можно е да се разочараш од после де, не е тоа многу страшно нити пак невидено и нечуено... Ама останува фактот дека имаш паднато на тој кретенот (откако си го запознал/а е ова „кретен“) или тој што кога му погледна во гаќи го праша дали може да му нацрташ очиња за да биде уште послатко...:)) А во фудбалот на крај головите се бројат:))

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Фино речено, во фудбалот :) Или ова значи дека жените треба да ги гледаме како трофеј, легни ги и пиши си рецка. :smir:

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Сакал ти или не да го признаеш тоа - рецките се ставаат. Дали ќе ги пишеш во тефтерче, на каиш со ноже ќе ги врежеш или како што погоре кажа ти „искуство“ ќе ги наречеш - тука си се:)
Со тоа што на квантитет ја отеравме темата а не беше тоа поентата ми се чини.

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Што би рекол Dr.House.. Less reading, more TV.

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
јас никогаш не би и кажал на некоја што чувствувам, многу сум срамежлив јбг... :kesa: а не знам нити како да го кажам тоа... :pos2:
Искуството си го прави своето. За следниот пат знам што не треба да правам.. :)

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Првиот метод го имам користено, дискутирано со брат ми, пренесено на луѓе ко совет! Сепак, темава има лош наслов, не е дека ќе го натерате другиот да се заљуби во вас, ќе го натерате да се заинтересира доволно, значи добро е за првите искачања... потоа веќе, во врската, подобро е да нема тактики.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
Првиот метод го имам користено, дискутирано со брат ми, пренесено на луѓе ко совет! Сепак, темава има лош наслов, не е дека ќе го натерате другиот да се заљуби во вас, ќе го натерате да се заинтересира доволно, значи добро е за првите искачања... потоа веќе, во врската, подобро е да нема тактики.
Па зар љубовта не е меѓусебна заинтересираност?

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Љубовта е нешто подлабоко од само меѓусебна заинтересираност. За симпатијата си заинтересиран, а девојката ја сакаш.
Сакам да кажам, да, со тактикиве ќе ја привелчеш девојката што ти се допаѓа, ама тоа не значи дека ќе ви оди добро во врската. :helou:

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Љубовта е нешто подлабоко од само меѓусебна заинтересираност. За симпатијата си заинтересиран, а девојката ја сакаш.
Сакам да кажам, да, со тактикиве ќе ја привелчеш девојката што ти се допаѓа, ама тоа не значи дека ќе ви оди добро во врската. :helou:
Тоа е она за кое е потребна тактика де. Не можеш врската после да ја тактизираш, или не долго, сеедно. Ама генерално, врти го како сакаш - паѓаме на вакви фори:)

Иначе, љубовта е заинтересираност, интерест, како сакаш кажи го...

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Сосема си во право за грешка 1.
Мене на пример воопшто не ме привлекуваат фини момци или пак некој што така се однесува со мене.Незнам како да го објаснам ова ама сепак е така.Фин дечко или некој што ми спушта ѕвезди од небо воопшто не ме привлекуваат.Значи прекинете да бидете фини :smir:
џубре едно неваспитано, утре во 9 сатот биди во картел, и биди точна, немој си доцнела, знајш шо ќе те чекат после.

и облечи некој фустан нешо минич, неможам да соблеквам фармерки на секое.

доволно НЕфино?:back:
Ах, извини барбико. Излези барем за момент од тој нискобуџетен филм.
Додека ти се трудиш да им привлечиш внимание на "нефините" момци, други девојки уживаат во вистинската убавина на она што се нарекува сигурност.
Тој што е фин ќе остане секогаш, а оној "бед гај", сигурно сеуште не е скрос социјализиран.:back:
сигурно мислиш на сељаци... (не селани... сељаци)... али ко за чудо се зацапуваат и во такви бе да му ебам матер :tapp:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Ома многу ми е интересно со очите...гледајтесе 75% во очи додека разговарате :pipi: баш мислим дека пали... :back:

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Тоа е она за кое е потребна тактика де. Не можеш врската после да ја тактизираш, или не долго, сеедно. Ама генерално, врти го како сакаш - паѓаме на вакви фори:)
Да де, се согласувам...има срамежливи типови, има тремаџии, луѓе кои сакаат да идат на сигурна карта, или едноставно луѓе кои не се од оние `природно умешните`:
има мажи кои можат да ја привлечат секоја девојка. И велам СЕКОЈА! Мора да има нешто... Наречи го умешност, чувство, јебозовност, на исто се сведува на крајот - некои го нашле тоа што треба а некои не.
Овие се спонтани, плус знаат да најдат нешто посебно кај секоја, не се од лесно препознатливите типови кои работат по шаблон и на секоја и` приоѓаат исто и ги прават истите тактики, старите финти, за после да си пишат рецка (во шмеќерскиот дневник). :)

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Овие се спонтани, плус знаат да најдат нешто посебно кај секоја, не се од лесно препознатливите типови кои работат по шаблон и на секоја и` приоѓаат исто и ги прават истите тактики, старите финти, за после да си пишат рецка (во шмеќерскиот дневник). :)
И спонтаноста се учи :)
Глуп пример ама мислам дека ќе најде место во темава - порано мислев дека добар говорник е оној кој има бистар и брз ум, начитан е и знае да се изразува. Сега знам дека најдобар говорник не е оној кој е со најбистар и најбрз ум, најначитан и најречит, туку оној кој ги има тие карактеристики до одреден степен, и мнооогу работи.
Точно е, има природно шармантни, убави и паметни дечки кои не треба да се трудат многу за да се допаднат некому, ама поголемиот дел од оние кои се сериозно успешни со жените - едноставно го нашле начинот...

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
џубре едно неваспитано, утре во 9 сатот биди во картел, и биди точна, немој си доцнела, знајш шо ќе те чекат после.

и облечи некој фустан нешо минич, неможам да соблеквам фармерки на секое.

доволно НЕфино?:back:

сигурно мислиш на сељаци... (не селани... сељаци)... али ко за чудо се зацапуваат и во такви бе да му ебам матер :tapp:

Eпа се заљубуваме сите во некого, али секогаш во такви сељаци:smir:

Него... за темава, најмногу ми се допаѓа првиот чекор ко за почеток:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom