SuicideMessiah
Советник
- Член од
- 7 јули 2008
- Мислења
- 5.564
- Поени од реакции
- 286
Дојчин комуњар :pos2:Hehehehe, lele mori majko, Ljube stana predavnik , Dojcin stana Bolen...sto sleduva ?
Дојчин комуњар :pos2:Hehehehe, lele mori majko, Ljube stana predavnik , Dojcin stana Bolen...sto sleduva ?
Според мои прогнози..наскоро ова (ќе) следува :Hehehehe, lele mori majko, Ljube stana predavnik , Dojcin stana Bolen...sto sleduva ?
Твоите прогнози како и обично се нејасни, или пак мене така ми се чини, или е до мене или има и некој друг што не ти ги разбира тезиве а како што те разбрав во овој последен пост плукаш по ДПМНЕ и партизацијата во јавните администрации.Според мои прогнози..наскоро ова (ќе) следува :
ПРИВАТИЗАЦИЈА и во образованието..најпрво како партнерство со државата..а потоа и целосна приватизација на образовната сфера..а потоа..ќе се бара (само) кадар со (проверен) РЕЈТИНГ..и тоа и ќе се плаќа..останатото..на Бирото ..сега Агенција за не-вработување.
пс
Самите си го бара(т) нели..со боринче ..се вели кај нас...
Затоа што (сеуште) не сум партиски војник како тебе..Твоите прогнози како и обично се нејасни, или пак мене така ми се чини, или е до мене или има и некој друг што не ти ги разбира тезиве а како што те разбрав во овој последен пост плукаш по ДПМНЕ и партизацијата во јавните администрации.
Лелелелеле...ама си ме насмеал еј...поздравЗатоа што (сеуште) не сум партиски војник како тебе..
Aha, znaci toa e ulogata na Bolen Dojcin potpomognat od sedeseto vo celava ovaa peralnica na tupavite mozoci.Според мои прогнози..наскоро ова (ќе) следува :
ПРИВАТИЗАЦИЈА и во образованието..најпрво како партнерство со државата..а потоа и целосна приватизација на образовната сфера..а потоа..ќе се бара (само) кадар со (проверен) РЕЈТИНГ..и тоа и ќе се плаќа..останатото..на Бирото ..сега Агенција за не-вработување.
пс
Самите си го бараа(т) нели..со боринче ..се вели кај нас...
Поранешен..така (ми) велат...Дојчин комуњар :pos2:
Мое мислење е дека ова е масло на СДСМ. И самиот Дојчин изјави дека имал притисоци од опозицијата штрајкот да продолжи. СДСМ само сака да ја разниша, па дури и ако може да ја урне оваа власт и да докаже дека не се способни да ја водат државата. Демек они ако беа на нивно место ќе им го дадеа тоа што го бараат. Пффф... Можеби Дојчин е поткупен од страна на СДСМ, а можеби и не е. Порано или подоцна ќе излезе тоа на виделина, па ќе откриеме! А учениците ќе учат или во саботи, или пак ќе ни биде скратен зимскиот распуст. Глупости. Како ние да сакавме они баш сега да штрајкуваат!
Еве...овде е повеќе кажано за тој настанToa boldiranoto e se shto izjavi. Na sitel vednash go "zalepija" i imeto na onoj "pretsedatelot" na SDSM (po inercija lol), no ushte vo tekot na dnevnikot Dojcin se javi i demantirashe.
Licno gi poddrzuvam prosvetnite rabotnici vo nivnite baranja i se nadevam deka ke uspeat vo toa. NO, bi sakal edna dobra metla i po nivnite redovi. Mnogu gjubre se nasobra tamu,so decenii nanazad.
p.s. Avatarot ti e srcka
продолжи да читаш вечер и ЖИВЕЈ ВО СВЕТОТ НА БАЈКИТЕ И СРБОМАНИТЕ племето нивноЕве...овде е повеќе кажано за тој настан
..
http://www.vecer.com.mk/?ItemID=4176670A42EC604A96B1BEB7A6022642
:uvo:
Според мои прогнози..наскоро ова (ќе) следува :
пс
Tokmu taka se soglasuvam so iskazanoto.Vreme e a i veke treba da se privatiziraa skolstvoto.Apsolutno se soglasuvam samo provereni kadri i plateni spored zaslugata.So toa ke se namali nevrabotenosta vo obrazovanieto.:smir:Според мои прогнози..наскоро ова (ќе) следува :
пс