Скопски фестивал 2009 - одбери го твојот победник (анкета)

Победник на Евросонг!

• Сленг – Генгста оро

Гласови: 127 48,3%
  • Ристо Самарџиев feat. Зоран Џорлев – 103 бели лебеди

Гласови: 14 5,3%
  • Next Time - Нешто што ќе остане

Гласови: 29 11,0%
  • Проект Македонија – Помалку наивно

Гласови: 10 3,8%
  • Рок Агресори - Динг донг

Гласови: 20 7,6%
  • Даниел – Сила на љубовта

Гласови: 2 0,8%
  • Александар Белов - Застани

Гласови: 9 3,4%
  • Костадин Папа – За неа постојам

Гласови: 3 1,1%
  • Влатко Лозаноски - Блиску до мене

Гласови: 20 7,6%
  • Верче Пандиловска – Северно од мене, јужно од тебе

Гласови: 0 0,0%
  • Браво Бенд - Девојко

Гласови: 2 0,8%
  • Влатко Илиевски - Најбогат на свет

Гласови: 13 4,9%
  • Калиопи & Наум - Рум дум дум

Гласови: 12 4,6%
  • Кристијан - Нема да зборам

Гласови: 1 0,4%
  • Дејан Трифуновски - Љубовта доаѓа

Гласови: 0 0,0%
  • Андријана Јаневска – Дрво без корен

Гласови: 1 0,4%

• Вкупно гласачи
    263
Статус
Затворена за нови мислења.
слушнав дека Некст Тајм ќе идат на Евросонг,..изборот бил местен,..од ЏЏ и Елвир шиптарчето :toe:
аааа да да секако. Геј Геј и Елвис се многу повлијателни од поголеми продукциски куќи...Геј Тајм сигурно не идат...ваљда

Од сите песни и изведби денес најмногу ми се допадна таа на Влатко Лозановски, ама не е таква песна за на Евровизија. Браво Бенд и Александар не беа лоши. Вчера имаше подобри песни.

Калиопи и Наум... Иф, претешка песна. И за слушање и за пеење, а богами и за гледање на настапот.

И откако ги преслушав сите песни, дефинитивно утре сакам Генгста Оро да победи. Ќе гласам за Сленг.

И јас ќе гласам за Сленг утре, ајде да им дадеме 12 од публика! :) :)
Сите за Генгста оро! :)

Малце каснам со коментаров, ама уште не ми се верува дека го видов ова вечерва.. Калиопи и Наум. Просто убиствено. Да да, убиствено, не знаев дали да плачам или да се смеам, па правев нешто комбинација, се смеев со солзи.

Ооо Господе, зошто ?

Не не, уште не ми се верува..

BU!

admfmvle748wa.jpg

Елвир Мекич пее негова песна или ... мн ме потсеча не некоја песна, која ? :raz:

Вечерашнава евровизија ќе ми остане во сеќавање по хистеричното смеење од моја страна. Не ми се верува какви песни слушнав, ЛУЃЕ ДИНГ ДОНГ!!! РАЗБУДЕТЕ СЕ! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

[zEUs];2245407 напиша:
Елвир Мекич пее негова песна или ... мн ме потсеча не некоја песна, која ? :raz:

Драган Мијалковски - Кажи нешто драга :)

[zEUs];2245407 напиша:

Ја пее "Кажи нешто драга" од Драган Мијалковски. Од песните што ги преработија за проектот Кирилица испеана.

Досега најлош избор на песни од сите фестивали. Калиопи и Наум потпросечно, ми се допаднаа на Влатко Лозаноски и на Наде (претпоследната девојка), а другиве беа многу слаби песни. Генгста Оро најразлична од сите, ама сепак не гласам за никого.

Фала Богу нешто интересно во ревијалниот дел,вчера со Мартин Вучич заспаја сите :tapp:

Дани ми е најомилена пејачка, а како ја пее песнава-феноменално!

Фала Богу нешто интересно во ревијалниот дел,вчера со Мартин Вучич заспаја сите :tapp:

еј јас синоќа стварно заспав од него.. не можев да издржам да гледам гласањето, сабајле на нет видов резултатите.. :kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom