Скопски фестивал 2009 - одбери го твојот победник (анкета)

Победник на Евросонг!

• Сленг – Генгста оро

Гласови: 127 48,3%
  • Ристо Самарџиев feat. Зоран Џорлев – 103 бели лебеди

Гласови: 14 5,3%
  • Next Time - Нешто што ќе остане

Гласови: 29 11,0%
  • Проект Македонија – Помалку наивно

Гласови: 10 3,8%
  • Рок Агресори - Динг донг

Гласови: 20 7,6%
  • Даниел – Сила на љубовта

Гласови: 2 0,8%
  • Александар Белов - Застани

Гласови: 9 3,4%
  • Костадин Папа – За неа постојам

Гласови: 3 1,1%
  • Влатко Лозаноски - Блиску до мене

Гласови: 20 7,6%
  • Верче Пандиловска – Северно од мене, јужно од тебе

Гласови: 0 0,0%
  • Браво Бенд - Девојко

Гласови: 2 0,8%
  • Влатко Илиевски - Најбогат на свет

Гласови: 13 4,9%
  • Калиопи & Наум - Рум дум дум

Гласови: 12 4,6%
  • Кристијан - Нема да зборам

Гласови: 1 0,4%
  • Дејан Трифуновски - Љубовта доаѓа

Гласови: 0 0,0%
  • Андријана Јаневска – Дрво без корен

Гласови: 1 0,4%

• Вкупно гласачи
    263
Статус
Затворена за нови мислења.
Динг донг - Зоран Трпков

Мојот ТВ - Ристо Апостолов

Генгста оро - Даниел Јовески

Рум дум дум - Кире Костов

Насловиве се...:nesvest: Ама ај прво да ги слушнеме песните, вака ништо неможам да кажам.
Ај со Господ напред:pop:

Насловиве се...:nesvest: Ама ај прво да ги слушнеме песните, вака ништо неможам да кажам.
Ај со Господ напред:pop:

Насловите ветуваат многу. Кога можевме песна Нинанајна да пратиме, што и фали и на Рум Дум Дум, или па на Динг Донг???

Генгста оро:)
Се гледа дека ќе биде нешто циркузантна песнава.Она што ми привлече внимание е што го нема Ламбе.Мислев дека ќе пробува се додека не го пуштат на Евровизија.А ме чуди и Симон Трпчески што бара, тој ми изгледа за посериозен музичар, а Евровизија е некако како циркуз повеќе.Негов избор, да видиме што ќе биде.

Генгста оро:)
Се гледа дека ќе биде нешто циркузантна песнава.Она што ми привлече внимание е што го нема Ламбе.Мислев дека ќе пробува се додека не го пуштат на Евровизија.А ме чуди и Симон Трпчески што бара, тој ми изгледа за посериозен музичар, а Евровизија е некако како циркуз повеќе.Негов избор, да видиме што ќе биде.

Ова мислам дека се автори на песните.... Или грешам?

Дали тоа Ламбе конечно се откажа од Евровизија или јас бладам?

Како и секоја година евровизија ќе биде срање не очекувам ништо посебно со некој анноун пеачи шо ќе се пријават.

може ли некој да ми каже колку песни од минатиот евроснонг сеуште се слушаат и се хитови??? :toe:

Први што ми текнаа:
Прашувам без глас - Туна
Самовила - Нокаут

За други.. не верувам

Би можело да има убави песни бе, не потценувајте уште од старт. Ма да, тие 3-4 наслови доста дебилско делуваат. Како и да е, би сакала Белов да го видам на Евровизија. Другиве што со години пробуваат да отидат на Евровизија, чим до сега не отишле, не им било пишано :)

Први што ми текнаа:
Прашувам без глас - Туна
Самовила - Нокаут

За други.. не верувам

Би можело да има убави песни бе, не потценувајте уште од старт. Ма да, тие 3-4 наслови доста дебилско делуваат. Како и да е, би сакала Белов да го видам на Евровизија. Другиве што со години пробуваат да отидат на Евровизија, чим до сега не отишле, не им било пишано :)

јас овие песни не ги знам :toe: инаку не потценувам само прашав инаку ќе ми биде мило да излезат хитчиња од годинава :helou:

Први што ми текнаа:
Прашувам без глас - Туна
Самовила - Нокаут

За други.. не верувам

Интересни песни (поготово втората) но не се хитови верувај. Сите ги заборавија. :helou:

Генгста оро - Даниел Јовески
Рум дум дум - Кире Костов

Одвај чекам да слушнам какви се, какви и да се наши се, она апла наши :)

Па вака да ви кажам дека веќе се знае кој ќе победи а тоа е Калиопи не за џабе она се блемираше со рекламата 24/7 тоа беше нејзиниот услов да оди на евровизија,така да сите останати искрено ги жалам што ќе се глупираат за џабе.

Па вака да ви кажам дека веќе се знае кој ќе победи а тоа е Калиопи не за џабе она се блемираше со рекламата 24/7 тоа беше нејзиниот услов да оди на евровизија,така да сите останати искрено ги жалам што ќе се глупираат за џабе.

Па јас сум за Калиопи да победи,заслужува и она да отиде на тој циркуз еднаш!Иако песната северно од мене јужно од тебе ми делува чудно :toe:

Само знам дека Влатко Илиевски сигурно настапува, се зборува и за Александар Белов (ОТ), но сеуште не е сигурно. Но што е до мене или Влатче Морал или Некст Тајм нека идат, сепак ако имат добри песни :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom