КОј ги е**. паметам пред 4 години бев во Континентал за 1500 ден. Шведска маса...во пет сабајле коа си идевме јадење што ти дупа сака. 2 стејџа, на еден мама бенд, со тамара, биба додева..и незнам уште кој, а на другиот дј..мислам..фокс не е ни битно..Нова Годишна музика..(Секој го бива за таква)...Пиење..Услуга..се осекаш како што треба како господин...Имаше и други млади луге,,,мноуг побитно..
Ако и оваа година е нешто слично на реперота зошто да не таму...
А картел 2500? тренд 6000? сегафредо 2000? ц ц ц
Ако си лихвар, ренташ стан..т.е. два, татко има дополнителни бонуси од тендери, те покану газдата на локалот и плакас само 10 посто од цената, не си се испотил..за парите.. пеким.. Зошто да не?
ИМа денови кога човек треба да поужива во тоа што го сработил или спечалил...еве нека биде едн од тие Нова Година.. ама..ако си се испотил богами...знаеш колку дневници се тоа
и дали некој сака да те е** при здрав разум. Сите останати не тешко...да забележиме..како се работи.. Денес јас кај тебе плакам 50 еур...али затоа на лето ти мене ке ми фрлиш 50 еур.. а сите останати кои работиме за плата...и едното не ни чини и другото
кој ни е крив..
Тоа е делот.кој опишува дека се работи за парите
Од друга страна не се работи за парите. КЕ БАПНАМ голема пара, ама сакам за тоа да добијам УСЛУГА, добар амбиент, простор соодветно за парите...а не ко сардина да се осекам..многу битна ствар...и учте еден куп вакви работи што би требало да дојдат сосема НОРМАЛНО, за еден НОРМАЛЕН млад човек..
kpbKENGUR...напишаните со голема буква, зборови укажуваат на твојот пост, ама не ми е намерата да се контрам (инаку ке те ставев во цитат
) туку да кажам..како јас ги сфакам тие зборови..и пто подразбирам под убаво поминување и бапнување кеш..
И на крај...за да се чувствуваш пријатно...во локалот каде ке бапнеш 2500 ден за вечерта..има уште една многу битна ствар. Треба на облека да потрошиш мин 10 000 ден. инаку си оут..и во таа атмосфера ке си поминеш бед
ке сакаш да си како сите останати..а тие што мозат да бапнат толку пари сигурно имаат за да облечат нешто посебно... хуго бос мозе
... ова е за парите
Не шетав да купам кондури за нова година туку..од што мислам дека ми требаат.. така мозам да казам една ствар... Во трговски најдов.. 1800 ден..убави чевли на попуст биле... прочетав по чаршија... 1200 истите..ама коа викам истите.. мислам.. навистина иситите
...i тоа не е се...продужив по продужен кабел до beat пазар, и на заминување глеам чевли на една тезга.... ИСТИТЕ... 800 ден....ова не е за парите
jебига
да резимирам..нова година.. НАПУМПАНО ( од аспект на цени)... ПРЕПУМПАНО