Новогодишен хејтеризам (sponsored by Точкест)

Статус
Затворена за нови мислења.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Претерано е, ама кој сака нека ги дава бе. На крај секој си има избор. Ако не сакаш да платиш толку - немој, едноставно не слави. Ќе видите кога ќе ги бојкотираат сите, дали толку ќе бидат цените.

Кога ви викам нема фајде,аир и задоволство од славење во кафани и дискотеки, вие не ми верувавте.:icon_lol:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Бричење на голо се добива:)
Инаку стварно се страшни цениве.Ме плашат овие во Скопје:)
Кај нас прашавме во една дискотека, рекоа 1200 за двете вечери со неограничено пиење.Крадци.Кај ќе испијам јас за 1200?:)
Ќе умрам од толку...
1200 скапо ?дај не сери прилеп добра цена камо во ск да беа такви цените

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Има некој контретна понуда со цени и детали од некој Скопски локал или збориме само со претпоставки?

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
Па ако ти е скапо не оди у кафич да го е*ам седи си дома... или изнајмете некое место со другарите па поминете поефтино :helou:
златен тој. еве ви одговор! убаво кажано синко...

бтњ, го делам мислењето дека е булшит вечер, џабе еуфории и сл. ама, пробајте да го гледате тоа, односно таа вечер како традиција =)
толку.
а, ако ептен не ви одговара, слушајте го момакот погоре во цитатот.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
1200 скапо ?дај не сери прилеп добра цена камо во ск да беа такви цените
Пио бе, не велам дека е нешто многу скапо, ама јас тие пари нема никогаш да ги потрошам.
Вас ви изгледа премногу евтино зашто кај вас овците ги стрижат во метрополата со години веќе на тие астрономски цени, а кај нас не е така.Поевтино е се.
Кај нас овците немаат многу волна за стрижење:icon_lol:

jeeeee8

Like dreams
Член од
28 ноември 2008
Мислења
647
Поени од реакции
16
Тешко дека оваа година ќе уплатам некаде по кафичи и слично.
За 120 евра има понуди за низ Европа па барем знам дека ќе си поминам убаво + ново искуство, не е многу скапо мислам, за една недела! Пола ако не и повеќе од овие пари ќе ги дадам и тука и тоа за 1 ден, односно вечер.

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
точкес, на крај краева, не те разбирам. што се мачиш и трудиш да отвараш вакви теми... ко да ќе смениш нешто кај тие што мислат поинаку. ништо нема да смениш. иначе, еве и јас сум против трошење толку пари, кога не ни пијам алкохол, а сепак ќе завршам во некој кафич, дискач и сл, ради друштво, не ради друго нешто.
е сеа топ ќе е ако отвори некој тема - "ЕДВАЈ ЧЕКАМ ДА ДОЈДЕ НОВА ГОДИНА! :vozbud:" па да видиме што ќе пишат тие таму, за "нас"-таквите што не ја почитуваме оваа ноќ =)

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
точкес, на крај краева, не те разбирам. што се мачиш и трудиш да отвараш вакви теми... ко да ќе смениш нешто кај тие што мислат поинаку. ништо нема да смениш. иначе, еве и јас сум против трошење толку пари, кога не ни пијам алкохол, а сепак ќе завршам во некој кафич, дискач и сл, ради друштво, не ради друго нешто.
е сеа топ ќе е ако отвори некој тема - "ЕДВАЈ ЧЕКАМ ДА ДОЈДЕ НОВА ГОДИНА! :vozbud:" па да видиме што ќе пишат тие таму, за "нас"-таквите што не ја почитуваме оваа ноќ =)
Пробувам бе. Што можам да изгубам? Пробувам да сменам нешто, и по Гоце, Гоце. Ако не сменам ништо, јебига се случува.
Мора од негде да се почне....изреволтиран отворив тема, најдов истомисленици и мило ми е, најдов контраши и мило ми е и за нив

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
не мењаш ништо. 70 посто и од тие што викаат дека се застапници на нашето мислење, ќе отидат пак во дискач =)
а дали едвај 1% од тие што биле за дискач, ќе се преориентираат кон ставот-дома, филмче и сл =)

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
не мењаш ништо. 70 посто и од тие што викаат дека се застапници на нашето мислење, ќе отидат пак во дискач =)
а дали едвај 1% од тие што биле за дискач, ќе се преориентираат кон ставот-дома, филмче и сл =)
Епа јебига БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Инспириран од прашањето "Каде за Нова година?"
Денес прашувавме по локалните кафичи за "најлудата" ноќ колку би чинело задоволството во 00:00 наместо да ја викнеме келнерката да ни ја даде сметката и да ни го врати кусурот, ќе речеме СРЕЌНА НОВА ГОДИНАААААААА.......................................
Не ја прочитав цела тема, само нешто од првата страна фатив али само ова ќе му го кажам на мојот драг Точкест :)

Ти нели нејќеше Нова Година, сеј си дома и уживај си, шо се нервираш за цени и дочеци... :coffee:

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
Мене не ми е јасно кога ќе се разбудат на 1 ... не им е мака колку пари имаат фрлено за датум?
Вечерта е иста како и секоја во која знаеш да уживаш, датумот ја менува цената и еуфоријата.
Со толку испразнет џеб за нешто што постои ... мислам дека е најлошо утро за оние кои ја научиле лекцијата.

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Мене не ми е јасно кога ќе се разбудат на 1 ... не им е мака колку пари имаат фрлено за датум?
Вечерта е иста како и секоја во која знаеш да уживаш, датумот ја менува цената и еуфоријата.
Со толку испразнет џеб за нешто што постои ... мислам дека е најлошо утро за оние кои ја научиле лекцијата.
Ама барем да беше вистинска еуфорија,жалното е што целата таа еуфорија е лажна и напумпана...

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Кога сме кај офците, кај кажете од каде да си купам убаво в`нено џемперче? Сакам над кошула да го носам, евентуално после тоа Новата Година под маичка, да ми топли бубрезите. Леле остана уште толку малце време, а толку многу работи да направам за се да биде совршено. :`(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom