Nero 9

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.661
користи некој неро 9?
јас пред една недела го симнав и многу сум задоволен.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.661
Nero 9 Highlights:
• Fast and easy rip, burn, Autobackup, and copy functions
• Backup files to CDs, DVDs, and Blu-ray Discs*
• Create professional-looking DVD movies with integrated 3D menus
• Copy, burn, share, upload, and create music mixes like a DJ
• Convert music, photos, and DVDs to play on your iPod® and other mobile devices
• Quick photo and video upload to My Nero, YouTube™, and MySpace
• Watch, record, pause, and customize your live TV experience
• Play AVCHD and other HD formats

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
кај мене не се инсталира:nesum:
А што пак кај тебе може да се инсталира :nesvest:

онтопик: прв пат слушам/читам дека излегла оваа верзија, ќе ја пробам па ќе видам што е и како е

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
да супер си е , не го користам премногу последно време зошто се најчесто на флеш ставам и немам потреба да режам двд цд и слично :)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.661
мене dvd на максимум брзина ми снима за 5 минути

и може некој да ми каже од кај да симнам net framework?
ми го бара за плеерот а не ми е инсталиран

Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.569
Поени од реакции
610
Има вакво чудо вградено во Windows Vista од самиот Windows.
Па нема да ни треба наскоро Nero :-D

Член од
6 мај 2008
Мислења
320
Поени од реакции
9
мене dvd на максимум брзина ми снима за 5 минути

и може некој да ми каже од кај да симнам net framework?
ми го бара за плеерот а не ми е инсталиран
ako mislis na .net (dot net) framework togas od download.microsoft.com samo procitaj koja verzija ti ja bara, ako imas vista veke imas .net 2.0, posleden e .net 3.5 sp1.

Член од
26 ноември 2007
Мислења
55
Поени од реакции
3
Nero 9? Зар Nero 6 не ви ја врши истата работа???

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Прочитај погоре за Highlights на Nero 9.

Иначе СИТЕ Nero режаат цедиња, ама секое наредно има плус додатни функции, затоа.
затоа кај мене несака ни 7 ни 8 ни 9ка да се инсталира само 6 може :nesum: ѓо е проблемо кој знаа до конфигурацијата или до них е ?:smir:

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
Програма пренатрупана со безброј непотребни опции.

Ја симнав пред некој месец од torrent и во NFO фајлот, самите тие што го поставиле торентот, напишале дека програмата е катастрофа и препорачале една друга да се користи :pos:

Беше во еден голем zip, поделен во едно 600 помали, тие 600 сите содржеа уште една компресирана архива за која што мораше да симнам посебна програма да ги отпакувам и на крај од 200MB компресиран фајл, ми испадна 1GB :toe:

И на крај ми рече дека не се инсталира на стандарден начин туку преку команди во DOS :pos: :pos:

Е*ати.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238

Ја симнав пред некој месец од torrent и во NFO фајлот, самите тие што го поставиле торентот, напишале дека програмата е катастрофа и препорачале една друга да се користи :pos:

Беше во еден голем zip, поделен во едно 600 помали, тие 600 сите содржеа уште една компресирана архива за која што мораше да симнам посебна програма да ги отпакувам и на крај од 200MB компресиран фајл, ми испадна 1GB :toe:

И на крај ми рече дека не се инсталира на стандарден начин туку преку команди во DOS :pos: :pos:

Е*ати.
и саа подобра била ебати ццц шо оти имам 6ка работта е да реже а брзината на режане сепак милсма зависе од режано не од нерото:toe::smir:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301

Е*ати.
Епа кога не си снаодлив, кој ти е крив.
Види што е лесно:
1) Одиш на www.nero.com
2) Симнуваш Nero 9 од ДИРЕКТЕН ЛИНК (значи максимална брзина на download)
3) Си наоѓаш само сериски број од нет
4) Толку.

Kajgana Shop

На врв Bottom