А што пак кај тебе може да се инсталира :nesvest:кај мене не се инсталира:nesum:
ako mislis na .net (dot net) framework togas od download.microsoft.com samo procitaj koja verzija ti ja bara, ako imas vista veke imas .net 2.0, posleden e .net 3.5 sp1.мене dvd на максимум брзина ми снима за 5 минути
и може некој да ми каже од кај да симнам net framework?
ми го бара за плеерот а не ми е инсталиран
Прочитај погоре за Highlights на Nero 9.Nero 9? Зар Nero 6 не ви ја врши истата работа???
затоа кај мене несака ни 7 ни 8 ни 9ка да се инсталира само 6 може :nesum: ѓо е проблемо кој знаа до конфигурацијата или до них е ?:smir:Прочитај погоре за Highlights на Nero 9.
Иначе СИТЕ Nero режаат цедиња, ама секое наредно има плус додатни функции, затоа.
и саа подобра била ебати ццц шо оти имам 6ка работта е да реже а брзината на режане сепак милсма зависе од режано не од нерото:smir:Програма пренатрупана со безброј непотребни опции.
Ја симнав пред некој месец од torrent и во NFO фајлот, самите тие што го поставиле торентот, напишале дека програмата е катастрофа и препорачале една друга да се користи
Беше во еден голем zip, поделен во едно 600 помали, тие 600 сите содржеа уште една компресирана архива за која што мораше да симнам посебна програма да ги отпакувам и на крај од 200MB компресиран фајл, ми испадна 1GB
И на крај ми рече дека не се инсталира на стандарден начин туку преку команди во DOS
Е*ати.
Епа кога не си снаодлив, кој ти е крив.Програма пренатрупана со безброј непотребни опции.
Ја симнав пред некој месец од torrent и во NFO фајлот, самите тие што го поставиле торентот, напишале дека програмата е катастрофа и препорачале една друга да се користи
Беше во еден голем zip, поделен во едно 600 помали, тие 600 сите содржеа уште една компресирана архива за која што мораше да симнам посебна програма да ги отпакувам и на крај од 200MB компресиран фајл, ми испадна 1GB
И на крај ми рече дека не се инсталира на стандарден начин туку преку команди во DOS
Е*ати.