Р
~~РубинРед~~
Гостин
Нормално дека ке ти недостига времето поминато со неа бидејки повеке од времето сте го поминувале заедно.еве ме мене пак иако може не е ова за оваа тема ама ај да кажам што ме мачи. Со една другарка многу бевме блиски си ги делевме сите тајни , по цели денови бевме во контакт , немасе ден да не се видиме чуеме или пишеме. Така беше се до овој септември кога она нагло се смени кон мене буквално исчезна ја нема ни да ми пише се немаме видено бог знае колку време. Еднаш ја начекав во град се поздрави со мене и си замина веднаш зш брзала некаде, ја начекав еднаш на мсн и ја прашав во што е проблемот што се смени но го избегна одговорот и ја сврте темата и пак се е празно неа никаде ја нема коа ќе и пишам одвај враќа се нема досега вака однесувано никогаш немаше застанато никој помеѓу нас ни дечко или девојка ни бртат или сестра ама баш никој и не ми е јасно. Мн ми фали , ми фалат моментите заедно, ми фали се со неа ама независи се од мене
Обиди се уште еднаш да дознаеш зошто така таа се однесува,ако не ти кажува тебе пробај преку друга личност која ве познава и двајцата да ја дознае причината за ваквото нејзино однесување.
Доколку и тоа не упали остави ја некој период,времето ке покаже дали пак ке биде некогаш како порано и не се обидувај понатаму да дознаеш.
Сигурна сум дека еден ден сама ке ти ја каже причината.
Зошто едноставно не и кажеш како се чуствуваш заради нејзиното однесување,кажи и дека ти недостига.
А и може постои друга опција со текот на времето додека сте биле толку блиски се појавиле чуства кон тебе и не сакала да ти каже бидејки се плаши/ела од твојата реакција.
Пробај пак,не губиш ништо.