Најлоши и најглупави филмови

SorrowSearcher

abandoned
Член од
1 јануари 2010
Мислења
37
Поени од реакции
0
kung fu dunk,twilight new moon,watchmen i american high school
Ѓубре е сето то...
Њу мун, го гледав со една другарка...После то се прашвав цела недела шо беше вампирското во филмот и каков вампир е типот? Faggot!!

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
High school musical филмов е срање.Едвај успеав првите 5 минути да ги изгледам.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.438
Тука го додавам и Juno. Не знам зошто толкава фама се дигна за филмот но гледајќи го кај него ништо толку фрапантно не најдов. Малата раѓа детенце, ок биг дил и сеа што со тоа? Мислам дека нема некоја приказна да ме остави малку воодушевен.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.308
Поени од реакции
84.453
Тука го додавам и Juno. Не знам зошто толкава фама се дигна за филмот но гледајќи го кај него ништо толку фрапантно не најдов. Малата раѓа детенце, ок биг дил и сеа што со тоа? Мислам дека нема некоја приказна да ме остави малку воодушевен.
Е сега и ти...
Филмот не е лош. Ова е тема за лоши филмови. Али си у право, за медиокритетноста негова. Дури мислам дека доби оскар:raz: или беше номиниран. Во секој случај просечен филм.

На пример... Мегидо со Мајкл Јорк - mother of them all.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Cheaper by the Dozen 2.

Кецот го симнав ради мајка ми, го глеавме заедно - Стив Мартин беше досаден, али ај пролазен филм онака.
Двојаката е мега-фејл, едно е да не е смешен некој филм, или пак да има слаба глума, тапа приказна.

Ама да правиш поента дека некој е лош во филмот (Eugene Levy), а со постапките кои ги прави испаѓа најдобриот татко и подобар од сите "добри" ликови во филмот. Не знам како на режисерот, продуцентите или било кој друг кој го склапал и едитирал филмот, им избегала таа поента.

И завршуваш гледајќи досаден, нималку смешен филм, кој бара од тебе по дифолт да прифатиш дека некој е "лош" и не знае да израснува деца - а покажано е баш спротивното. :)

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Најново сега шо сум ги гледала се Imagine that. Многу дебилен филм, не знам зошто ама ете таков впечаток ми остави.

The rebound. Мислам, филмот е катастрофа, на која личност може да му текни онакво сценарио? Па посебно сцената каде Кетрин Зета Џонс има секс со Џастин, па нејзиниот син влегува и ги гледа.

American dreamz, со Хју Грант, Менди Мур и не ми текнува уште кој.. Подебилно нешто не сум гледала во животот.

Rocknrolla, можеби затоа што сум имала високи очекувања. Пуштив 20 мин од филмот, и си реков ајт.

И, Sex drive. :pov:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.671
Поени од реакции
34.138
Burn After Reading.

Или, што би се рекло, Burn After Watching.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Burn After Reading.

Или, што би се рекло, Burn After Watching.
Да, Burn after watching, Destroy after reading... и многу други наслови за овој ултра-глуп филм. Ама сега има конкуренција. Од истите режисери, браќата Коен, пристигна новиот филм, A Serious Man. Што да ти кажам, ако Burn after reading не ве убил од досада, овој сигурно ќе ве докрајчи :pos2:

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671

30 минути го гледав и го исклучив. Филмов немат С од смешен а ниту пак ф од филм

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.671
Поени од реакции
34.138
Да, Burn after watching, Destroy after reading... и многу други наслови за овој ултра-глуп филм. Ама сега има конкуренција. Од истите режисери, браќата Коен, пристигна новиот филм, A Serious Man. Што да ти кажам, ако Burn after reading не ве убил од досада, овој сигурно ќе ве докрајчи :pos2:
Незнаев дека е од исти режисери.. инаку да, да ми текнеше ќе го спомнав.
Го пуштам една вечер, заспивам, другиот ден го пуштив, па пред крај изгасив и дури вечерта го догледав со малце forward магичното копче. Мислев ќе има некаква смисла и поента крајот.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666

Пред некој ден, ми се чини на Канал 5, го даваа The Da Vinci Treasure, филм од студиото The Asylum. Лоша копија на лоша идеја и уште полошо остварување. Очајно во секој поглед, се` беше толку евтино. Убедливо најмизерен филм што сум го гледал во последниве неколку години. Додуша не го догледав до крај, ама немаше ни потреба. Непријатно ме изненади и појавата на Lance Hendriksen, но што е тука е, профитот си го прави своето (ако има профит во вакво срање:tapp:).
Како куриозитет - на wikipedia меѓу имињата на оние кои учествувале во „филмот“ беше и извесен Елвис Наумовски:pos2:. Македонец или?

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481

Пред некој ден, ми се чини на Канал 5, го даваа The Da Vinci Treasure, филм од студиото The Asylum. Лоша копија на лоша идеја и уште полошо остварување. Очајно во секој поглед, се` беше толку евтино. Убедливо најмизерен филм што сум го гледал во последниве неколку години. Додуша не го догледав до крај, ама немаше ни потреба. Непријатно ме изненади и појавата на Lance Hendriksen, но што е тука е, профитот си го прави своето (ако има профит во вакво срање:tapp:).
Како куриозитет - на wikipedia меѓу имињата на оние кои учествувале во „филмот“ беше и извесен Елвис Наумовски:pos2:. Македонец или?

Сум пишувал за тоа студио, тие се измамници кои прават пари на тој начин што чекаат да излезе некој блокбастер филм, како на пример The DaVinci Code или The Day The Earth Stood Still. Во исто време, за месец - два ќе склепаат некое ѓубре од филм, и ќе му дадат наслов The DaVinci Treasure или The Day The Earth Stopped. Ќе направат ДВД - омоти слични на оригиналот и ќе ги продаваат по големи ланци на ДВД - клубови. Често им се случуват големи нарачки зошто нарачателот не ја забележал разликата.

The company focused on producing straight-to-video low-budget films, usually in the horror genre, but were unable to find a market due to competition from major studios, such as Lions Gate Entertainment. In 2005, the company produced a low-budget adaptation of H. G. Wells' The War of the Worlds, which was released in the same year as Steven Spielberg's adaptation of the same material. Blockbuster Inc. ordered 100,000 copies of The Asylum's adaptation, a significantly larger order than any of the company's previous releases, resulting in Latt and Rimawi reconsidering their business model.

The Asylum became known in 2007 when similarities between the distributor's titles and those of major studios were reported. For example, the film Transmorphers, bears a number of similarities to the film Transformers, which was released theatrically two days after the release of Transmorphers. According to Latt, "I'm not trying to dupe anybody. I'm just trying to get my films watched. Other people do tie-ins all the time; they’re just better at being subtle about it. Another studio might make a giant robot movie that ties into the Transformers release and call it Robot Wars. We’ll call ours Transmorphers." In 2008, 20th Century Fox threatened legal action against The Asylum over The Day the Earth Stopped, a film capitalizing on The Day the Earth Stood Still. The production company works currently on Titanic 2, which is slated for a late-2010 release.
Обична измама е, а нивните филмови се дно на дното, значи не може полошо од тоа никој, дури и да сака.

Kajgana Shop

На врв Bottom