Не бе, леб неаме да јадеме... Ај ти кога ќе го завршиш за 4 рекордни годинки, лежерно онака, и кога ќе се вработиш, како така хуман, ситуиран граѓанин, ќе не почестиш и нас со една дипломичка, не чини да останеме необразован кадар, покрај ваков потенцијал... Он топик: Еве го тоа за кое зборував... Дека на приватен мислите дека сте го фатиле Господ за му*а...Ако некој толку сака да оди на приватен, ќе земе кредит, ќе продаде нива, кирби правосмукалка и лустерите од сите соби, и ќе се запише! Арно ама, не му се сака. Не му се сака да биде деградиран во класната поделба на приватните факултети. Добив стипендија за у НОВА стопроцентна... И знаеш што? Ја одбив... Кога дознав дека треба да се спуштам на ниво да учевствувам на некои собири за стипендисти, да им помагам на останатите "послаби" ученици, да не навлегувам во никакви конфликти, со други зборови-да бришат патос со мене ако може, не? И покрај се, генерално не може да се зборува дека нема квалитетни и на приватните, но има и такви на кои тате и мама се доста богати и сакаат нивниот син/ќерка да заврши факс што побрзо. Foxy Butterfly, знам дека ти учиш хехе[/QUOTE
Е ДА СИ МИ ЗДРАВА И ЖИВА!!!ЈАС СУМ СО ЕДЕН РОДИТЕЛ и живеам скромен живот,од мн работи сум си скратила да бидам на приватен,бидејки вреди...