Зошто фрлате пари во приватните факултети?

Зошто фрлате пари за приватни факултети?

• Не знаев дека мојот приватен факултет не е акредитиран

Гласови: 1 3,4%
  • Ме излажаа дека е акредитиран и дека дипломата ми се признава

Гласови: 7 24,1%
  • Не ми е гајле каков е таков е

Гласови: 21 72,4%

• Вкупно гласачи
    29
Член од
2 октомври 2008
Мислења
45
Поени од реакции
1
Поради таквите како тебе ни пропаѓа државата што само гледаат да си киднат од тука, срамота.
Државата не пропаѓа од таквите како нас (мене) што сакаат да си отидат од неа, туку од таквите што тука ја водат државата на погрешен начин така да не се гледам во погорната категорија која ја наведе.

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Тешко на тебе со ваква баче... Шо, не моеше да издржи па ти кажа а? хехехехе :pos2:Мамо, мамо, дојди да ме одбраниш затоа што Мими Ацко и Росонерка ме направија ремпере, а и да имав репутација, до сега ќе ми светеше така црвено како патлиџан во јуни...:pipi:

tavCHe

Bonum Kurcum
Член од
1 септември 2008
Мислења
61
Поени од реакции
2
Мими не биди завидлива и фати си дечко, редовниот секс многу релаксира, нема толку да бидеш агресивна на форум...

Член од
13 јуни 2008
Мислења
67
Поени од реакции
3
единствениот приватен факултет во државава што е акредитиран е фон
и планирам да се запишам таму
а вие што викате дека не е добро на приватен
тоа го велите затоа што немате можност да се запишите

Член од
2 јануари 2006
Мислења
325
Поени од реакции
34
Државата не пропаѓа од таквите како нас (мене) што сакаат да си отидат од неа, туку од таквите што тука ја водат државата на погрешен начин така да не се гледам во погорната категорија која ја наведе.

Па поради недостаток на образован кадар, пошто нели сите идат у странство тука остануваат само будаливе шо ни се на власт и затоа таква ни е државава.Тие со можат нешо да придонесат си идат од тука

tavCHe

Bonum Kurcum
Член од
1 септември 2008
Мислења
61
Поени од реакции
2
Уффффффффф се замарате за глупости....:uvo:

Член од
2 октомври 2008
Мислења
45
Поени од реакции
1
Па поради недостаток на образован кадар, пошто нели сите идат у странство тука остануваат само будаливе шо ни се на власт и затоа таква ни е државава.Тие со можат нешо да придонесат си идат од тука
Тоа дека тука остануваат само будалите е сериозно обвинување... но сепак фала што ме смести во категоријата на небудалите кои си одат од државата:)

Имаш репутациски поен за ова

slobbo

LoneRyder
Член од
16 ноември 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
583
Ни еден приватен факултет во Македонија најискрено не поштувам... бидејки кај нас на приватните факултети сметам дека не сеучи скоро ништо (со исклучоци) , ама реално гледано и на останатите факултети не се учат баш многу корисни работи кој евентуално би ти користеле во понатамошната кариера...
а за тоа зошто луѓето во македонија се повеќе се запишубаат на приватни факултети одговорот е многу лесен... Зошто знаеш дека за 4 години сигурно земаш диплома(јбг ама солено си ја плаќаш) , додека на државниве факултети можеш да заглавиш заради неколку испити дури и неколку години...
штета што кај нас нема ниту еден приватен технички факултет...

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Тоа дека тука остануваат само будалите е сериозно обвинување... но сепак фала што ме смести во категоријата на небудалите кои си одат од државата:)

Кога ќе можеш да даваш тогаш збори а засега добро што ти е исклучена и онака е црвена!

А убаво што ти сама се смести во категоријата на оние кои придонесуваат.
А колку што ја знам треба друг да те пофали и да те смета за квалитетен. Ако сама се сместуваш во некои категории далеку ќе стигнеш.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ај вака, еден прост пример:

Еве да речеме пун сум со пари и треба да држам говор пред 50 000 публика (некоја битна фаца сум). ИМАМ ПАРИ, наоѓам некој ајдук и му плаќам 500 евра (ги вадам од чорап) да ми спреми феноменален говор и оп, после тоа ја сум ѕверот, каков говор сум смислил човече па тоа еротика. Колку сум јас паметен.

Исто и за тебе, ЗАТОА ШТО МОЖЕШ затоа таму идеш и САМИОТ ЗНАЕШ (ваљда не си до толку глуп) дека таму 70% си го плаќаш факултетот за да поминеш.

P.S. Нормално, не глобализирам, не е ова наменето за СИТЕ што се запишани на приватни факултети. Ако 5 души се копуци и се на приватен факултет, не значи дека другите 10 000 се исто така глупи.

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772

И понатаму се соочуваме со проблем на дислексија... будалите на власт не е исто со "луѓето кои остануваат во Македонија"... Но, ако одам по горенаведениот критериум, ти ќе станеш државен функционер наскоро... :pos2:

BJK

\m/ Master of Puppets \m/
Член од
21 јуни 2008
Мислења
470
Поени од реакции
23
a drugite univerziteti koi stojat vo spisokot na ministerstvoto se samo za ukras, dosta veke so vakvi smotanski postovi. samo fon bil akreditiran:pos2::pos2:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
За болдираново, баш ме интересира што сакаш да кажеш. Дека ти богат и ги заебаваш сиромашните? И зошто зборуваш глупости? Како може само ФОН да е акредитиран кога Груевски пред 1 месец сам дојде тука Тетово, што кур бараше? Фоднации, мондации, за кого? За неакредитиран универзитет? Секоја недела амбасадори идат, за кого за тебе да те видат колку си личен? Кој не може (а сака) ФОН да се запише, сигурно е сиромашен и слаб ученик друго нема. Ти што ако си можел да се запишеш со парите на татко ти, е сега што??? Голем фраер бе у пичку матер си бил, најголем.

Kajgana Shop

На врв Bottom