superstarpizza
Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
- Член од
- 20 септември 2008
- Мислења
- 6.025
- Поени од реакции
- 1.363
а ти дечко ако ТОЛКУ ти е до фудбал гледање ГЛЕДАЈ МАК фудбал 1лига, а не ми се ПАЛИШ на ЈУВЕ (клуб кој САМО на ТВ ЌЕ ГО гледаш)
МОРА "признание" или сертификат да им се даде на ова шверцериве!!!!!!!!многу се јаки нема штоВИЕ дали се здрави,неписмени,или глупи не знам ПА ЗАШТИТЕНИ сте како ЖИВОТНИ од страна на ПОЛИЦИЈАТА(читај П.Е.Т.А. заштита на животните)..............
1)настапувате во 2 лига што автоматски значи мала БЕЗБЕДНОСТ(и на гостување и дома) т.е. нема полиција многу
2)дома НА НИКОГО не дозволувате да дојде(што поради стадионот што од полицијата и вашата управа)
3)"СОРАБОТУВАТЕ" со полицијата-сите знаеме кога идете во некои градови дека ве прати полиција составена претежно од малцинствата-правите "инциденти" и барате тие да ви помогнат:nesum:
4)крадете транспаренти,маици,блузони итн 10 спрема 1(ај ќе кажеш сте го начекал сам па сте го претепале-ок)
5)кога сакаш да закажеш тепачка со вас(малку е неизводливо) ЌЕ ДОЈДЕТЕ место 20 50 души од кои пола ќе имаат ножеви а во некои случаеви и пиштоли
нека ми каже некој дека од ова ништо не е вистина(зборам за швер......)бидете реални
И од мене потврда за ова!!!