Vespertine
The Ugly Duckling
- Член од
- 22 септември 2009
- Мислења
- 2.932
- Поени од реакции
- 3.387
hahahahahaha
Можда се нови и кинески (шо не е кинеско денес), ама лудница се! Јас мислам дека за 2-3 години ако продужат вака први ќе бидат и по квалитет и по однос цена/перформасни....Сега за сега користам Асус, но на времето пред да ги поебат, Аbit ke kaжам и нема да погрешам беа лидери во производството на најквалитетните матични плочи. И од кај ги рокнавте тие JWELE во анкетата? :pos2:
Па затоа реков ја, за 2-3 години... Јас најсериозно сум убеден дека ќе стигнат до врвот...хаха...За мид и лоу буџет можеби, но се знае во хај енд сегментот што е врвот, Аусус Гигабјт и Евга.
P55 Extreme од Jwele, многу ми смрди на Gigabyte :pos2: (во позитивна смисла.)Дали за 2 -3 години ке се топ , неам идеа ... Али сега во моментов баги добри работи читам за нив ... Многу брзо се пробиват на европски пазар .
Иначе пред да почнат со правење на плочи беа суб контрактори за SSC ( solid state Capacitors ) за Гигабајт , Jetway и МСИ . Jetway ги најми за производство на нивните плочи . И потоа почнаа да работат сами .
Иначе дизајните на плочите не се нивни туку произведваат со лиценца дизајни на МСИ ( Фјушн сериата ) Јетвеј ( х38 х48 х58 ) и други .
Иначе за познати се по тоа шо имат многу Тет а тет подршка за АМД плочите . (Пример пишиш на сапорт форумот дека одредена плоча нема функциа за отклучванје на јадра или не работи ко шо треба функциаат и 10 дена покасно тие вадат нов биос за таја плоча со фикс на проблемот .)
Заправо многу очекувам од нив .