- Член од
- 16 јануари 2008
- Мислења
- 180
- Поени од реакции
- 1
Abre Милојко od kaj go najde ovoj test ziti se, kazimi dali veruvas vo ovoj test t.e. dali e merodaven.
Sega ke ti kazam nekolku raboti za ovoj tvoj glup test.
1. I7 920 Extreme ne postoi ete ti dokaz deka e koristen photoshop.
2. Sporedbava ti e nevideno glupa.
Stavas sporeda so ASUS so X58 P6T (sto mu doaga posle Rampage) protiv najakata MSI so X58. ali aj nema veze ova, mada i P6T e pojaka od ovaa ploca.
3.So toj napon koga ke go doteras I7 920 stabilen na 4.0Ghz da mi se javis.
4.So 2x9800GTX+ koga ke izvadis 26000 poeni na 3d mark6 pak da mi se javis, posto so gtx295 od prilika volku vadese a taa karta e tri pati pojaka od 9800GTX+.
I so ovie sliki i revjua dokaza deka ti poima nemas od hardver ama u bukvalna smila, covek razbudise i ne me smej vo 4 sabajle ocigledno ti si izgubeniot vo nekoj svoj zalutan svet.
Vo idnina koga bi imal nekoe iskustvo X58 e togas moze jas i ti da razgovarame do togas ne stavaj revjua sto sekoj bi ti se ispsmeal sto ima i7.
Sega ke ti kazam nekolku raboti za ovoj tvoj glup test.
1. I7 920 Extreme ne postoi ete ti dokaz deka e koristen photoshop.
2. Sporedbava ti e nevideno glupa.
Stavas sporeda so ASUS so X58 P6T (sto mu doaga posle Rampage) protiv najakata MSI so X58. ali aj nema veze ova, mada i P6T e pojaka od ovaa ploca.
3.So toj napon koga ke go doteras I7 920 stabilen na 4.0Ghz da mi se javis.
4.So 2x9800GTX+ koga ke izvadis 26000 poeni na 3d mark6 pak da mi se javis, posto so gtx295 od prilika volku vadese a taa karta e tri pati pojaka od 9800GTX+.
I so ovie sliki i revjua dokaza deka ti poima nemas od hardver ama u bukvalna smila, covek razbudise i ne me smej vo 4 sabajle ocigledno ti si izgubeniot vo nekoj svoj zalutan svet.
Vo idnina koga bi imal nekoe iskustvo X58 e togas moze jas i ti da razgovarame do togas ne stavaj revjua sto sekoj bi ti se ispsmeal sto ima i7.