pHiLLiPcHo
Шушљак
- Член од
- 26 февруари 2009
- Мислења
- 892
- Поени од реакции
- 68
Гигабајт е супер за мене.Ја сум задоволен од фирмата:helou:
Ај сега види пак....
Сакаш да кажеш дека Матиз е бољи од Мерцедес :tv:Abe da bea dobri MSI sekoj vtor ke gi imase i ke se falese ali za nesreka samo eden poznavam sto ima MSI ploca.
Se znae ASUS ili Gygabite barem sekoj vtor covek ima edna od ovie ploci.
Jas sum so ASUS veke 3 godini i se sto mi bilo do raka od ovoj brend sum nemal problemi.
Сакаш да кажеш дека нема МСИ плоча под 10 000 денари?Сакаш да кажеш дека Матиз е бољи од Мерцедес :tv:
Aj ziti se izlezi od filmot taka narecen MSI.NE sakam da dokazuvam na nekoj sto e tvrdoglav kako tebe.Сакаш да кажеш дека Матиз е бољи од Мерцедес :tv:
Ти па мислиш дека кога купуваш дел нема маржа, исто ти се фаќа.^аман бе пак ли ќе спамираш...
Цел форум ти вика едно ... ти друго , поголема маржа .... ех жити се .... што кажа ...
Незнам кој од членовите кои малце повеќе се разбираат, купуваат готови конфигурации...па да ги крадат со поголеми маржи...
Незнам кој сериозен оверклокер или performance junkie купува MSI...
Пак ќе ти кажам не ја разводнувај темата, дај hi-end тест со MSI (било што) ...
За да вреди соодветно да ти реплицираат....
(остај друго дал линк од alibaba.com) :pos2:
1. Постираш глупи тестови од непознати форумиЗначи еве уште еднаш да го постирам споредбениот тест помеѓи MSI Eclipse VS Asus P6t
http://forum.coolaler.com/showthread.php?t=194549
Независен тест.
И не само што Eclipse e подобра од P6T туку победува за 1800 поени при ист сетап.
Asus P6T
MSI Eclipse- моменлно најдобра плоча во класата
Резултатот на 3DMark изнесува 9768 : 8509 за MSI Eclipse