Има повеќе пари од мене, не сум достоен за неа

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
@JOVAN
-kaj spomnav sponzorusi?aj procitaj poubavo. rekov deka nema pricina zasto nekoj ne bi sobral hrabrost,toa ne e nesto novo,i ubavo dadov primeri so veke vencani parovi,TAA bogata,a TOJ so normalni primanja.kaj gledas tuka sponzorusi,ziti se?samo dadov primeri deka toa e mozno,deka se slucuva i deka nema pricina zasto ne bi imale hrabrost za takov cin.a koj od kakvi pricini stapil vo brak ne e moj problem.
ова ако не е пример за спонзоруш незнам што е... и делот со опелот и надежта за „влез“ во „високите кругови“ :helou:
eden moj prijatel za samata svrsuvacka so devojka od mnogu povisoka klasa dobi na poklon OPEL ASTRA glanc nov so ful oprema,taka da za pijacki i setanje voopsto ne se zamarajte,ako ve zasaka mnogu brzo ke ve vnese vo tie visoki krugovi.

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
@BRATOT
-dobro razmisluvanje,narocito vo posledniot tvoj post,i na kraj kraeva podobro nejzinite roditeli da bidat precka od kolku mojata nesigurnost,i nedostatok na hrabrost.

@JOVAN
-a be ti citas li za sto dobil kola? ZA SVRSUVACKATA.sega jasno li ti e.kaj pisuva deka toj ne ja saka?i zasto ona ako go saka ne bi go nosela po tie fensi zabavi,pa makar i na nejzin trosok?ako go saka zasto da ne,a parite ne i se problem,neli?zboruvam za srekno vencan par.

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
aleks67 напиша:
@JOVAN
-a be ti citas li za sto dobil kola? ZA SVRSUVACKATA.sega jasno li ti e.kaj pisuva deka toj ne ja saka?i zasto ona ako go saka ne bi go nosela po tie fensi zabavi,pa makar i na nejzin trosok?ako go saka zasto da ne,a parite ne i se problem,neli?zboruvam za srekno vencan par.
добро, не велам не, али првиот пост ти беше така насочен, со преееголеми намери и очекувања од една таква врска...
имаше ставено акцент на материјалните придобивки од една таква врска

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
добро, не велам не, али првиот пост ти беше така насочен, со преееголеми намери и очекувања од една таква врска...
имаше ставено акцент на материјалните придобивки од една таква врска
pa dobro mozebi taka zalicilo,ama sepak i ne e bitno koj so kakva cel se ozenil za bogata,ednostavno sakav da kazam deka e mozno,i deka ako nekoj saka nekoja devojka,parite ne bi trebalo da bidat problem.najvazno e da ne dozvoli SAMIOT da si bide precka, koga e vo prasanje nekoja takva devojka.

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
`Kej, избришано, не се дери. :icon_lol: Не е таа темата, тачно. :)

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Првин треба да се осамостои секој од нас. Да биде способен да се издржува и комплетно самиот да одлучува во кој правец ќе оди.
Не да чека на дозвола од друг.

Тогаш, сите сме на рамно.
А во пар, се' е полесно. Да не заоѓам сега со филозофирање, секој ќе си дојде до својот дел.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262
Најпрво зависи од тоа во колку сериозна врска сакаш да стапиш. Има два типа на богати женски - богати глупи и богати паметни.
За класната распределба во општествово нималку да не зборувам затоа што ќе забегам од темава.
На крајот на краиштата, богата, сиромашна, достоен сум за секоја која е приближно достојна колку мене. За да бркаш женски не треба да си којзнае колку богат, треба да си непредвидлив и иновативен.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Никогаш не смее човек да мисли дека не му е достоен на особата која му го привлекла вниманието. Какво е тоа размислување? Тоа што таа особа е материјално богата, не значи дека има повеќе квалитети од тебе. Глупости. Сите сме луѓе и треба да се гледа карактерот, пристапот, смислата за хумор. Да се гледа човечноста, а не дебелината на паричникот.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
забегавтеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

првичниот пост нема никаква врска со мажење/женење и сметки плаќање за струја и парно :pos:
Па дефинирај тогаш за каква врска станува збор, за средношколска или веќе позрела.

А ако станува збор за врска за една вечер или неколку, ништо сериозно, тогаш парите имаат помала улога.

Пречките доаѓаат кога треба да бидете заедно, во посериозни односи.

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Бајки:)
Во реалниот живот пепелашковците не стануваат така лесно принцови

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Па дефинирај тогаш за каква врска станува збор, за средношколска или веќе позрела.

А ако станува збор за врска за една вечер или неколку, ништо сериозно, тогаш парите имаат помала улога.

Пречките доаѓаат кога треба да бидете заедно, во посериозни односи.
најсоодветна ситуација би била средно школо или факултет (второво посоодветна) каде девојката ја издржуваат родителите, и се работи за тоа дали би и и ги (ис)кажал твоите намери па после што ќе биде нека биде... една вечер, врска, брак...

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
најсоодветна ситуација би била средно школо или факултет (второво посоодветна) каде девојката ја издржуваат родителите, и се работи за тоа дали би и и ги (ис)кажал твоите намери па после што ќе биде нека биде... една вечер, врска, брак...
Епа џентлмен (со кешарица) не се станува на 16 години :) ниту можеме да збориме за 16г. млади дами кои треба да бидат третирани како... принцези.

Најмала улога парите имаат во средношколските денови, можеби на тие што се моментално средно, им изгледа дека се' се врти околу нив но класните разлики почнуваат засилено да доаѓаат до израз после 20тата година.

А на факултет, па барем таму е најголема можноста да сретнеш што повеќе луѓе, девојки :)
Незнам зашто би се ставал во ситуација да се повлекувам доколку ми се допаѓа побогата девојка, имала кола јас не, во ред. Ќе ме вози до дома :back:

Не треба преголеми очекувања и барања да си ставате за исполнување.
Премногу товар си носиме ние машките, за да се вклопиме во она што сакала девојката.
Биди свој, оригинален. Друго мислење немам, кога ќе завршиш факултет ќе се посветиш на себеси, работа, стан..ќирија, сам свој газда.

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Бајки:)
Во реалниот живот пепелашковците не стануваат така лесно принцови
a pepelaskite stanuvaat princezi taka lesno vo realniot zivot?
@JOVAN
pa i vo toa vreme(sredno ili fakultet)ne gledam jas pricina nekoj da se otkaze poradi toa sto ne se cuvstvuva dostoen da odi so pobogata devojka.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Колку убава тема,секоја чест,искрено уживам читајќи ве.Ова жеништава мора секаде да се умешаат:icon_lol:Само не ја забегувајте.
На темава не го спомнувате машкото его,а сигурно игра битен фактор при одлуката да и се пријде на таква девојка.

Kajgana Shop

На врв Bottom