Вистина или предизвик (ајде да играме)

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не многу брзо се случи!
Мики ти за кој си?:vozbud:
за РОма и Манчестер:vozbud::vozbud::vozbud:а од шпанското за бАрса...
и ајде дајте вистина...чек ја да ви дам прашање..
За Фросина...дали имаш учествувано во женска тепачка..??:vozbud:
а за шампионоф...дали имаш украдено пари од новчанико на бабати за да си купиш нешто...немора од кај бабати ..општо од семејството

за РОма и Манчестер:vozbud::vozbud::vozbud:а од шпанското за бАрса...
и ајде дајте вистина...чек ја да ви дам прашање..
За Фросина...дали имаш учествувано во женска тепачка..??:vozbud:
а за шампионоф...дали имаш украдено пари од новчанико на бабати за да си купиш нешто...немора од кај бабати ..општо од семејството
Да бе имам. Сите ги претепав

Иам брат..И тоа не за да си купам туку за да пишам спортска..И тоа иам многу пари украдено..:vozbud:

Ајде дајте ми П!

Да бе имам. Сите ги претепав
стварнооо????????????:pos2:
ИЗВЕСТУВАЊЕ:НЕ СЕ ЗАДЕВАЈТЕ СО ФРОСИНА!!!!!!ОПАСНА Е ЧЕ ВЕ РЕШИ ВО 2 ПОТЕЗИ:pos2::vozbud:

АЈ ЕДНА ВИСТИНА ЗА МЕНЕ!!

сакаш П??изјави и љубоф на некоја форумџифка!!!ајде да те видам:vozbud::vozbud:
и за мене една В

стварнооо????????????:pos2:
ИЗВЕСТУВАЊЕ:НЕ СЕ ЗАДЕВАЈТЕ СО ФРОСИНА!!!!!!ОПАСНА Е ЧЕ ВЕ РЕШИ ВО 2 ПОТЕЗИ:pos2::vozbud:

АЈ ЕДНА ВИСТИНА ЗА МЕНЕ!!

сакаш П??изјави и љубоф на некоја форумџифка!!!ајде да те видам:vozbud::vozbud:
и за мене една В
:@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

На која?????

Па неможам да и пишам на профил..

И едно прашање до Фросина..Секој ден ли му е реденден на Леонардо??:pipi:

Па неможам да и пишам на профил..Нз зошто така...???

И едно прашање до Фросина..Секој ден ли му е реденден на Леонардо??:pipi:
немора на профил...овде пиши и ....пост.!!ајде машко можиш ти...веруваме во тебе:pos2::pos2:

немора на профил...овде пиши и ....пост.!!ајде машко можиш ти...веруваме во тебе:pos2::pos2:
Ех мало,мало..Ме дупна ли ама..Абе до сеа не сум изјавивал љубов на никој:pipi:

Фросина срце ти си најубавата,најпаметната и најсекси девојка у светот..Те сакам срце!Се би дал за тебе(само Манчестер не)
:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:

Фросина срце ти си најубавата,најпаметната и најсекси девојка у светот..Те сакам срце!Се би дал за тебе(само Манчестер не)
:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:
ManUtdChampions says:Фросина срце ти си најубавата,најпаметната и најсекси девојка у светот..Те сакам срце!Се би дал за тебе(само Манчестер не):pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:браоо...те честам шо сакаш??

Се устрамии.....??дека вака и пиша?:pos2::pos2::pos2:

ManUtdChampions says:Фросина срце ти си најубавата,најпаметната и најсекси девојка у светот..Те сакам срце!Се би дал за тебе(само Манчестер не):pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:браоо...те честам шо сакаш??
:vozbud::vozbud:Ајде одиме на сендвич,пица,кока кола....:vozbud::vozbud:

Дај ми В..

ај ја чом....по пол сат пак ле седнам...чаоо.се глеаме попосле:pos2::pos2:
И јас ЧОМ у продавница и ПА ЧЕ ДОМ за 10 мин..АЈ Позз и од мене..А КО ЌЕ ДОМ да има вистина за мене...

П.С тоа горе не беше Валандовски дијалект,не знам чиј дијалект е ама е еден од мојте најинтересни

:wub:

:ban?:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom