- Член од
- 9 август 2008
- Мислења
- 781
- Поени од реакции
- 40
Омопирин, добро утро. Убав ден да имаш. Да те прашам нешто? Спиеш ли ти! Те гледам цел ден и ноќ си бил активен и со конструктивен приод за македонската кауза допринесуваш. Или сте “ две тела у једном телу“. Каква кондиција, човече. Па, да ти остана комунистичката партија на власт и додатен додаток ке имаше, ем во партиските одмаралишта ке користеша, ем млади девојки ке те служеа. Вака, трошки се фрлаат. Да ли се исплати? Сепак, не мислам дека е на личен план и некој убава бугарка ти удрила корпа. Што ке е причината за конструктивноста твоја. Ке ни помогнеш на сите добронамерни во Македнија и околу Македонија.:helou:
Те интересира причината за конструктивноста моја а ? А мене друго ме интересира, немој само да изпадне дека те навредувам, извини ако е така ама сакам да ти поставам едно лично прашање ? Кога дркаше во интернет кафичот за која си мислеше ? За некоја Бугарка сигурно, па затоа си толку конструктивен спрема Татарите. Баш ми е интересен одговорот на тоа прашање , оти се повеќе почнувам да си мислам дека во тој омилен момент во интернет кафичот во глава ти е бил Азис можеби. Ако треба да ти уредам некој постери од него , па да не одиш по интернет кафичи да си го гледаш и да ти станува драго