БУГАРИТЕ ВООРУЖЕНИ ВО СРЕД МАКЕДОНИЈА

Статус
Затворена за нови мислења.
Епа трње растат, што сакаш зумбули да растат на бугарски гробишта.
Тук бидете благодарни и трње сто растат.
Од големи ѓубриња горат и трњето.
Да - на Србските, каде што одиш да се кланјаш, растат само цветја и рози ! :uvo:

Половината гробови од БГ гробиштата се на Македонци ! Засрамете се ! :nesum:

Нели немало Македонци, туку Бугари?

Да - на Србските, каде што одиш да се кланјаш, растат само цветја и рози ! :uvo:

Едноставно е, Србите се боље ѓубриво.

Ај сеа оди легни си.

Јас се чудам како било што успева да расте на Бугарски гробишта, не пак трње. :toe:

П.С. Зголемете му ја стипендијата на Канзуров да ви биде градинар.
Господ забава,ама не заборава.Ти нели си с'рбин?Што стана со ортодокс брад'рс?Не е мај това много по ристијански или?

na mojot grob bi sakal da mi posadite treva uba kvalitetna pa jas od gore ke znam so da pram za da izrasni kako so treba. bi trebalo bratot bugar da znaj so treva treba da mi posadi. braced te molam odrzisigo vetuvanjeto (TREVA NA MOJOT GROB) pa posle na godisninata na mojata smrt site kaj mene na grob na zurka.
P.S. grobista se grobista ne zavisno koj lezi tamu.
ko mozat siprarite uste da se setat so puski i zolji niz mk i da se istovremeno i vo vladata togas oti da se zalime za nekoj so vlegol ednas da oddadi pocit i tu so prazni puski.
komsiite moi (Albanci) site imat dozvola za oruzja so edna tetratka na dela vo dosijata a jas 3 godini ne mozam dozvola da zemam ni sum pisan za neso nitu pak sum napravil neso. Bugarite nema da ne porobat, sami si se porobvame. Narednite izbori glasam za DUI.

Интересно околу кој лежи погребан таму...иако ова не е тема на разговор....

пред реставрацијата на гробиштата практично и да немаше крстови а неоти разбирливи имиња...

мегутоа во бранот на лудост и национализам жедни да ја докажат својата бугарштина, дрско безобразно ..лудо контра сите земни и подземни норми ...без тронка срам ...како што им доликува на бугарите...

еден по еден, како на лото влечени паднатите се обележани со градови како Скопје, Лерин,Воден Струмица Охрид, Струга....рамномерно избрани градови се цел да се докаже рамномерно раширената бугарштина....за таква единица никој досега нит чул нит видел:vozbud::vozbud::vozbud:во ниедна војна..практично реално веке проверено...

ненормални пореметени будали

------------------------------------

настрана лудоста, таа веке кај вас е диагностицирана...додека клинциве скокаат ии рипаат очајнички насетувајки ја тежината на целата работа...оружјето било празно вакво или такво..престапот е направен и ке се тера до крај...

НЕмало кр'стове,оти ги урнале с'рбите како в Ново Село така и насекаде докате се докопале.
А Б'лгарските војници били погребвани навсекаде в македонските черкви в дворовете от местните жители.Това е факт които мислам никој не оспорва.

Па тоа секој , кој не му е промиен мозокот од Бугарската историја ќе го оспори. По време на војната сите војници се погребувани од месното население каде ги најдат. Кога се мртви нема разлика дали биле Бугари, Срби или Англичани. Човешки долг е ако го најдеш некој некаде мртов да го закопаш ( Барем да не смрди :baeh:) Само што Бугарите од тоа пак прават политика. Видете , нашите , Бугарите ги закопувале во цркви и од месното население. Бугарски стил. :vozbud:

А Б'лгарските војници били погребвани навсекаде в македонските черкви в дворовете от местните жители.

Море и не само тоа, некои „местни“ жители дури и зимале по некој леш и дома во дворот да си го закопаат, некои и по два...од ќејф :)

Ова е востановениот паметник на полковник Каварналиев, кој што е бил урнат од с'рбокомунистите ....
Сега се чека дозвола од властите на РМ да биде монтиран на старото место !

949170577.JPG

Такви луге си го дадоа животот да може сега ОМО да плјука по дедовците си ! :nenene:

Ова е востановениот паметник на полковник Каварналиев, кој што е бил урнат од с'рбокомунистите ....
Сега се чека дозвола од властите на РМ да биде монтиран на старото место !

Такви луге си го дадоа животот да може сега ОМО да плјука по дедовците си ! :nenene:

Да плукам на мајка ти в пичка, да плукам , коњу еден. Мојте дедовци не се Татари и се гордеат со мене. Ама твојте во гробот се вртат од кај се роди такво одродено копиле. Си немаш друга работа та треба да си ги чепкаш забите со мојов ?

Да плукам на мајка ти в пичка, да плукам , коњу еден. Мојте дедовци не се Татари и се гордеат со мене. Ама твојте во гробот се вртат од кај се роди такво одродено копиле. Си немаш друга работа та треба да си ги чепкаш забите со мојов ?
Ај оди да пцуеш при побратимот твој Латас или во Страсбур, дека судот ке ве регистрира ! :baeh:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom