Која е најаката кола што сте ја возеле?

• Креатор на темата Креатор на темата DRIFTER
  • Време на започнување Време на започнување
Најјако нешто... Mercedes Actros извозив во V одделение :vozbud: појма немам колку коња беше, над 350 сигурно

шом е актрос сигурно е 1840 или 1844,1843 сите се над 400 КС, а ја,хехе, голф 5 1.4 85КС,

едит:Даааа бе, заборајв,стариот наш голф 3 1.8 тди 105 КС,

Opel Astra GSI 2.0 turbo 188 ks лудило од кола-хорор од потрошња

astra gtc незнам колку кс е од кај татко ми службена

Имам возено Шевролет Берета и некаков Мерцедес 220 не знам што. Двете се големи, не знам која е посилна

Мерцедес Е270 CDI.Еден ден дај боже ке си земам иста таква.

До сеа немам возено некјоја јака кола. Само Астрите наши 1,4 90КС. И од авто школа иљада кубици тоа не се рачунат :))

Сеа планирам од чичко ми Е 320 мечето да го вознам колку за да пишам во темава :)))

soznam Lada samara 1300 >>> 60 HP kolata + 1 ili 2 zavisi dali sum jadel denot :D...:vozbud::vozbud::vozbud:

Sitno nisto posebno(citroen c4)...seuste nemam vozacka ali pred nekoj den na parking go vozev ova

A inace se imam vozeno vo bmw 335i hohoho :)

Mercedes ML 320 CDI - 224 ks
Audi Q7 3.0 TDI - 233 ks
Nekogas i posakuvam ic da ne gi vozev oti seuste samo na niv mislam :), filingot e neverojaten

ako se smeta za jaka kola so 1300 kubici ama neznam kojnaza FIAT 1300 i GOLF 2 mislam deka e 1100 kubici

najjaka kola..... pa imam vozeno alfa 155 mislam deka bese negde nad 130 kc ... nisto posebno...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom