Која е најаката кола што сте ја возеле?

• Креатор на темата Креатор на темата DRIFTER
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
27 септември 2008
Мислења
375
Поени од реакции
24
Која е најаката кола што сте ја возеле,и колку KS има?Јас најмногу имам возено лада 110 со 92 кс.

Ааааа.... безвезна тема. Ке видиме до кога ке опстои.

Најјака што имам возено, е Ксантиата на тетка ми, 1.9 ТД со 90 кс. Тоа е максимумот. Инаку, во секојдневниот транспорт возам ескорд 1.8 Д со 60 кс.

Немам положено, ама имам возено многу коли.:) Нај јака шо сум возел е BMW 525 TDS , на еден другар е... ја кренав некаде околу 170.

Најако нешто што имам возено е Мини Морисот жолтиот, со црните ленти, црните бандажи, "Special Edition", што се движи низ скопјево, може сте го заприметиле.... 2000 кубика и не знам точно колку коњи, али сигурно е над 180... Нешто неописливо! Еве ја внатрешноста со мала декорација:

Attachments

• DSC01766.jpg
    DSC01766.jpg
    154,9 KB · Прегледи: 60
Fiat Gt. Една другарка смо шо ја купи ме викна да ме почасти и на паркингот ми дае неколку крукчиња ептен ми се свиѓаше колата.

па моментално возам мазда 2ка, појма неам колку коња е; а почнав да возам со пежо 307 караван. оваа вторава мислам дека беше појака, иако маздава уште не сум ја испробала асално:)

Toyota RAV4 120 кс 2000 кубика ама не сум сигурен за кубикажата и коњските сили... еве слика:)

Хммм...штознам, многу поминале низ рацеве, ама дефинитивно најјако нешто што сум го стапнал е А6, 2.8 бензинец шестак со 193 КС

Најјако нешто... Mercedes Actros извозив во V одделение :vozbud: појма немам колку коња беше, над 350 сигурно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom