Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
вие сте супер а мене ми се смачи од тоа ке се иде па нема да се иде ке се држе настава нема да се држе и згора на се денес можеби ке заработам и 4 неоправданикај нас нема да се учи... а и да се учеше немаше да одам...
a jbt учи ли прва смена или не???Абе и така и така кај нас у ЈБТ ќе не пуштат одма
После ќе се иде негде,така да исти цеф дали ќе идам у школо, или да излезам покасно од дома за до град да отидам...
ЕЈ појма неам за нив...a jbt учи ли прва смена или не???
Абе зошто толку се замарате бре даа јас бев прва смена па дури сега ставамвие сте супер а мене ми се смачи од тоа ке се иде па нема да се иде ке се држе настава нема да се држе и згора на се денес можеби ке заработам и 4 неоправдани![]()
кај нас пола профите држат наставаАбе зошто толку се замарате бре даа јас бев прва смена па дури сега ставами не ме интересира кој бил кој не
. А како може да ви стават неоправдани кога кажаа дека не треба да се оде на школо или треба да се оде, а настава нема да се одржува :uvo: а што да правиме тогаш ние да си ги држиме... и јасно кажаа дека ова е класичен штрајк така да...
![]()