Генерален штрајк на СОНК

• Креатор на темата Креатор на темата alex-st
  • Време на започнување Време на започнување
Калакурница е све бре..
Ја мислам најдобро ќе биде да се отиде у школо,па после која кај сака(барем ја така ќе направам)

е што јас бев и на пример прв час ти држат настава после следните 3 само дремеш и после уште еден час на настава и крај е па ова така не го бидува ние не сме нивни марионетки:nenene::nenene:

кај нас нема да се учи... а и да се учеше немаше да одам...

кај нас нема да се учи... а и да се учеше немаше да одам...
вие сте супер а мене ми се смачи од тоа ке се иде па нема да се иде ке се држе настава нема да се држе и згора на се денес можеби ке заработам и 4 неоправдани:tapp:

Абе и така и така кај нас у ЈБТ ќе не пуштат одма
После ќе се иде негде,така да исти цеф дали ќе идам у школо, или да излезам покасно од дома за до град да отидам...

Абе и така и така кај нас у ЈБТ ќе не пуштат одма
После ќе се иде негде,така да исти цеф дали ќе идам у школо, или да излезам покасно од дома за до град да отидам...
a jbt учи ли прва смена или не???

Не учат, пошле децава нашкола и ги вратиле од наврата :smir:

вие сте супер а мене ми се смачи од тоа ке се иде па нема да се иде ке се држе настава нема да се држе и згора на се денес можеби ке заработам и 4 неоправдани:tapp:
Абе зошто толку се замарате бре даа јас бев прва смена па дури сега ставам :kafe: и не ме интересира кој бил кој не:toe:. А како може да ви стават неоправдани кога кажаа дека не треба да се оде на школо или треба да се оде, а настава нема да се одржува :uvo: а што да правиме тогаш ние да си ги држиме... и јасно кажаа дека ова е класичен штрајк така да...:toe:

Абе зошто толку се замарате бре даа јас бев прва смена па дури сега ставам :kafe: и не ме интересира кој бил кој не:toe:. А како може да ви стават неоправдани кога кажаа дека не треба да се оде на школо или треба да се оде, а настава нема да се одржува :uvo: а што да правиме тогаш ние да си ги држиме... и јасно кажаа дека ова е класичен штрајк така да...:toe:
кај нас пола профите држат настава:duel:

Во Коргачин не учеле. Ми кажаа другариве отишле неколку души, ама ги вратиле :pos:

A во борис да не знае некој што се дешава ќе се учи или не?

Еве во Узус во Велес прва смена што биле, отишле и одма ги вратиле назад..:vozbud:

Заклучок: Денеска нема школооооооо:tv:

ја знам дека во Георги прва смена биле помалку од 20 деца, не запишувале, им одржале час од 15 мин и им рекле да си идат дома:)
ама не се знаело дали и утре ќе се штрајкува, да сме гледале на вести

Боже, те молам да не учиме цела недела:pipi:

Цела Македонија не учи, ќе излезе ова само нашето училиште да држи настава :nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom