Профитери

• Креатор на темата Креатор на темата n/a
  • Време на започнување Време на започнување
Ај ко тргнавме со песниве еден поздрав до Зевсус...уживај брацо.
:back:
Ова ти е боље.
http://uk.youtube.com/watch?v=6p4xVzEZUJ4
И не продужуј...
мртов сум од вчера (кафана-Аца Лукас- кафана)
не можам и денес да пијам,цел ден сум ко пензионер и се убив од лимонади и кафиња.

Прво,
Rebel with (а) (out of) a reason :toe:
Кхм...:tv:
Ќе треба да се договориме у.п.м.
Али не ти се исплати на тебе тој приод...
јер сместа си завршил главечки у икона !!! :vozbud:
(кад доџеш богу на истину... )

Дали тоа јас добивам закана?
080509-131410-727007.jpg

Понатака, да ја образложам „Јаране Јаране“, која така музикално во дует можат Хрисо и Зевсус да си ја пеат:

Put putuje moj jaran
putujem i ja
oba nas je zanijela
Makedonija
(2x)

Refren 2x
Oj, jarane, jarane
jarani smo mi
ne daj, ne daj jedna zemlja
da nas zavadi

Ja cu reci zemlji toj
a kazi i ti
neka sama odluci
kom’ ce pripasti
(2x)

Refren 2x

pljackao je sutra ja
il’ pljackao ti
nece moci, jarane
da nas zavadi
(2x)
SerbSmiley.gif

Прво,

Кхм...:tv:

Дали тоа јас добивам закана?
080509-131410-727007.jpg

Понатака, да ја образложам „Јаране Јаране“, која така музикално во дует можат Хрисо и Зевсус да си ја пеат:

Put putuje moj jaran
putujem i ja
oba nas je zanijela
Makedonija
(2x)

Refren 2x
Oj, jarane, jarane
jarani smo mi
ne daj, ne daj jedna zemlja
da nas zavadi

Ja cu reci zemlji toj
a kazi i ti
neka sama odluci
kom’ ce pripasti
(2x)

Refren 2x

pljackao je sutra ja
il’ pljackao ti
nece moci, jarane
da nas zavadi
(2x)
SerbSmiley.gif

Не учествувам додеке не направиш јазичен баланс.

I koj e toa "izborot" ???? ...onaka vo 30 zbora opisan............. i bez herojsko mavanje vo gradi..:)

Aj jas da se obidam: stvaranje na javno mnenie, zatoa netreba "herojsko mavanje u grdi", a potoa preku otvorenite "mediumi" kreiranje na istoto.
Ke ti navedam eden primer :vo gradov kaj shto sum ima dve srpski semejstva koi se zanimavaat skoro so ist biznis-imaat restorani i hoteli.Ednite se pochituvani i ugledni.Drugite???, pochnaa da gradat hotel, gi dobija site dokumenti shto bea vo nadleznost na gradskata i regionalnata vlast i togash nastanaa problemi-nemozea da najdat izveduvach na rabotite ili ke najdea a toj ke poraboteshe nedela dve i si odeshe, nakraj hotelot prekina da se gradi, stoi taka tri godini, sega se obiduvaat da go prodadat ama i toa teshko odi.Prichinata-po procenka na zitelite na gradot nivnite pari bile valkani-imaat okolu pedesetina striptiz barovi niz provincijata.
Dokade sme nie, po apsenjeto na Bajrush vo Kumanovo imalo protesti za negovo osloboduvanje ama ne od negovoto semejstvo tuku od Makedonci koi bile vraboteni kaj nego.

Мислам најбитен дека е....
Битниот дел беше дека р од реформи у прав правец нема од кога Гвујо тупото & C.O. се на власт.
И дека на народот му е доста од профитери од сите провиниенции кои што лажејќи за отприлике 7 милиони еу улог добиваат право да ја менаџираат Македонија и да крадат ко мексички лопови 4 год.
Тоа беше битното.

Незнам бугарски :toe:

Преведи го само овој дел:

Мислам најбитен дека е....

Гледам, српскиот ти оди добро. Кога ке проговориш на јазикот на Античките Македонци, ова горе постираното ке ти го прифатам сериозно.

Гледам, српскиот ти оди добро. Кога ке проговориш на јазикот на Античките Македонци, ова горе постираното ке ти го прифатам сериозно.

Милмдк ердод дбееивша о ст ахоок икпвњ, итауаа смнр, смоим ирбтлиикис ора псенвенклугдн пдсозртон Вааан Р Мкднј. Кнчоинесаам пзаип нкјваее. Н секиишоВзнико иеао Јсииа I с рдлв бииаан Сој, в дншнТо. СпкМрооКуч е пбик о То, п с нфтвессеасид г икпвм. З как веекк псеиао клуно трзмг дбвеипво мкднк бедп кјсерсонеив сео - КаеМро КаеМров Сој, ан в Пие? В с млм тк н емсод с пауатткирбт.

Пошто не можам да ти изговорам(технологијата не стасала до таму), ете ти напишано, но на кирилица...ако се снајдеш каде треба да поставиш акцент.

Се надевам, ќе си стоиш на зборот.

Милмдк ердод дбееивша о ст ахоок икпвњ, итауаа смнр, смоим ирбтлиикис ора псенвенклугдн пдсозртон Вааан Р Мкднј. Кнчоинесаам пзаип нкјваее. Н секиишоВзнико иеао Јсииа I с рдлв бииаан Сој, в дншнТо. СпкМрооКуч е пбик о То, п с нфтвессеасид г икпвм. З как веекк псеиао клуно трзмг дбвеипво мкднк бедп кјсерсонеив сео - КаеМро КаеМров Сој, ан в Пие? В с млм тк н емсод с пауатткирбт.

Пошто не можам да ти изговорам(технологијата не стасала до таму), ете ти напишано, но на кирилица...ако се снајдеш каде треба да поставиш акцент.

Се надевам, ќе си стоиш на зборот.

А, да престанеме со ова. Да не го иритираме ВанчевТодор дека бегаме од основата тема. Мислам, дека од нас најмалку тоа го очекува.

А, да престанеме со ова. Да не го иритираме ВанчевТодор дека бегаме од основата тема. Мислам, дека од нас најмалку тоа го очекува.
Леле бе како би ве турил у затвор тројцата...
само да знаете...
Па да си шепкате таму у пауза измеѓу две смени ...
клесање камен.
http://uk.youtube.com/watch?v=jljvHeKXiSo
:) :) :) :) :)

само да знаете...
клесање камен.

Ништо ново за измачени Македонци

само да знаете...
клесање камен.

Zevsuse, od Srbin nishto novo i nishto neochekuvano.
No zaboravash edna rabota, so malku fakti a poveke trpenie poleka se izleguva na videlina.
Kinezite imaat edna golema pogovorka:PLODOVITE NA TRPENIETO SE NAJSLATKI.

Игор, при првото читање на кратко помислив дека си се покајал... но научив да не избрзувам со реакции... судејки по твоите последователни коментари, изгледа дека е само уште еден пропартиски пост од тебе... иако се сложувам со напишаното... мафија владее во Македонија од осамостојувањето до денес... а овците истрижани, ем на број... ем волците сити...

Back
На врв Bottom