Секс корпа

• Креатор на темата Креатор на темата -----<-<@
  • Време на започнување Време на започнување

-----<-<@

loso kure
Член од
10 ноември 2008
Мислења
494
Поени од реакции
23
за женските
каква би била вашата реакција ако ве одбијат за секс

за машките
дали патите многу ако не ви даат, истиот ден или недела(која како мож да издржи де)

Има некоја со цврст став дека не сака, ама таквите ќе ги прочиташ и нема ни да дозволиш да дојде до корпа. Ете ај ако си напраил превид и се десило, никому ништо.. не може сите да се палат на тебе.
Има некоја што сака, ама нешто ја кочи. Во тој случај и да те одбила во дадена ситуација тоа е моментално, па ако девојката стварно те пали и мислиш дека вреди ќе се обидеш да и докажеш дека греши..

за женските

за машките
дали патите многу ако не ви даат, истиот ден или недела(која како мож да издржи де)
Ја напињам многу, со сите расположливи средства! Пробувам дур стварно не се изнервирам, а коа ке се изнервирам, не ни сакам више пошто сум нели изнервиран... :):) нема многу логика, али нагон е, јебеш га, ако неможеш да го задоволиш, мора некако да го убиеш! :)

по фаца се глеа дали сака да ти дае.....
а со таа што на пример сакам да пробам...еве идам со неа..
отварам онака тема за секс...не у стилот дека барам..
и ако глеам дека е одбивна...не барам...барем некое време

Мање више...не се замарам.
Ама знам многу да се избедирам ако сум вложил многу труд и време во таа девојка, али со тек на време се стекнуваат некој алатки за препознавање на корпата уште у рана фаза, така да all is not lost.

Не сум пиела секс корпа до сеа. :icon_lol: Занимливо звучи, though.

Aко партнерот нешто не сака во моментот, океј де, ќе разберам, мада претходно ќе пробам со сите тајни заводливи оружја да го натерам да присака, што најверојатно ќе ми успее :icon_lol: А доколку не ми, ништо страшно, и јас не сум била расположена од икс причини милион пати, еднаш ако немам секс, нема да умрам де. :)

Надвор од врска не ми се случило на никого да му иницирам секс за да воопшто би дошло до корпа. Не би ни се случило најверојатно, ама ако се случи, веројатно ќе се избедирам за момент, пошто претходно сигурно ќе ми требало многу храброст да покажам иницијатива со некој со кого не сум во врска. :)
После лажно ќе се самоутешам дека е геј или фригиден или слеп што не ја забележува мојата привлечност. :kesa:

pa ne e bolka za umiranje pa i na nas sekogas ne ni se sake taka da razbiram, a nadvor od vrska ne znam nemam takvo iskustvo :back:

После лажно ќе се самоутешам дека е геј или фригиден или слеп што не ја забележува мојата привлечност. :kesa:

Хахаха, ми се свиѓа!:)
Ама многу е пофилм да си направиш дека всушност има голем, страшен, неверојатно модар чир опкружен со многу црвени мозолчиња со загноени врвови на онаквиот. И дека едноставно пробува да те заштити :)))))

Кај смее да не даде? хахахахахахха :pos2: не е проблем де, ако он не дава јас ќе му дадам :smir:

mene mi se desilo nekolku (2-3)pati ali uste odma si go osekjam deka nejke i ne spomnuvam po vtor pat.ali cudna rab za nekoi si pola saat se predomisluva a jas nisto ne mu pravam-mozda se plasi da ne mu vratam troduplo:pos2:

Мене корпа, онака со насмевка ја прифаќам, со надеж дека женската ќе види дека сум фин дечко не сум до толку нападен.... Нормално после 3 дена (некако златно правило ми е ова) си пробувам пак..... И после 3 дена пак..... И после 3 дена пак хуху

Пред 2 недели јас примив ваква корпа, додуша типот рече дека не е спремен. Си го дочекав и тоа на 19 години. После испадна дека уствари му е страв оти досега немал искуство никакво, а дотогаш и јас си направив филмови дека е геј и слично.

Пред 2 недели јас примив ваква корпа, додуша типот рече дека не е спремен. Си го дочекав и тоа на 19 години. После испадна дека уствари му е страв оти досега немал искуство никакво, а дотогаш и јас си направив филмови дека е геј и слично.

А после ти даде или...?:smir:

за женските

за машките

Да патам по патов уште истиот ден, а ако не сретнам никоја по тој пат барам друг пат и патам по него се дур не најдам некоја да пати и после заедно патиме по пат. :pos2:

А после ти даде или...?:smir:

Ами темава не е што после? :baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom