Што би направиле доколку сте милионер

• Креатор на темата Креатор на темата Sizikottt
  • Време на започнување Време на започнување
bi kupil edno ferrari od 300.000 evra pa da vides kako se kacuvaat picki a ostanatite vo zeni bi gi potosil site,sto znaci harem so zeni

ке си купам едно Lamborghini и ке му извадам и ке му ставам бандажи од Застава 101 ;)

Ако се 999 милиони (или приближно) ќе си направам држава.:)

pa so ce napraam pa ce zemam dve zeski stolcinja ce go donesam trendo i ce dovagaat lugeto da igraat i ce me davaat na televizija.
a na temava se misli jas ako gi zemam tie milion od kvizot taka? epa ce si kupam rabojke za mene kola i taka natamu i taka navamu to e bar lesno.

ќе си го платам борчот во продавница,кредитот на мајка ми , ќе му направам спомен плоча на дедо ми, половина од останатите најверојатно ќе ги ставам во банка а со другите ќе удрам на живот

па вака доколку јас наидам на 1 м еура или долари или фунти ..прво би дал 120 к во болниците , 140к во болниците за деца,114к во болниците за стари и изнемоштени , потоа би подарил 186 к за изградбата на нови храмови и манастири , би подарил 90к за јадење во народни кујни и домови , 250к би дал за помош на загинатите во војни конфликти и помош на нивните семејства и 104 илјади би дал за загинатите во цунами и други временски неприлики ..се на се 1 000 004 илјади евра бидејки не мозам да најдам 4 илјади евра плус ке земам кредит од стопанска банка и ке ги вракјам неколку години како стално ...(НАВИКА)

Би го прошетал цел свет... другото би чувал за наредни мои генерации.

би ги средил патиштата низ македонија бидејки прво тоа ни фали а за другите шо ке останат е лесно

ЦИ КУПАМ ДРУГО КУЧЕ!!!

Би го купил и инвестирал во ФК Вардар.

Би живеела полагоден живот, ќе си приуштам патувања и ствари што ми се свиѓаат, ама дефинитивно би помогнала на оние кои немаат!!!!! И покрај се пак би водела нормален живот. Во суштина не ни сакам да имам толку пари, материјализмот ја троши душата....

Ќе си купам Ford Mustang gt500 и Golden Desert Eagle итн......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom