Што би направиле доколку сте милионер

• Креатор на темата Креатор на темата Sizikottt
  • Време на започнување Време на започнување
900000 вложувам (не е важно каде)
100000 за станче и автомобилче

До крај на животот живеам од многу солидни камати:)

Чао Чиче:helou:
брат милионер не се подразбира само со милион....мозе и 3 5 10 50 милиони па и 100 200 е ако сум од тие...топ ке биде..

Ќе изградам или ќе купам некоја огромна палата, па еден џип би купила, па еден куп облеки, злато и шо не...:pos2::pos2::pos2:

bi se penzioniral i nisto ne bi pravel!
kakvi akcii,firmi,gluposti.......penzija bre!parite u stranski banki kamata ko penzija sekoj 1 u mesecot i uzivaj.vrti tabla u zena park glej si nevesti akaj levo desno i ...............

Jas ako sum milioner (daj boze) bi doniral mnogu i bi gi trosel parite za kuka, kola, stan, plac i dr :)

би инвестирал во нешто и би изнакупил коли , мотори,куќи итн.

Би си купил куќа во Гевгелија , КТМ 125 кубика и 10 000 евра за попатни трошоци , а останатото во инвестиции :)

Намирници, гардероба и идам на пат околу светот со ова:

imgMercedes%20SLR%20MCLAREN2.jpg

би доноирал 10 милиона за Меѓаши се друго иде на ,
Ке си напраам Фудбалски стадион 500 евра тикет!
Јак стадион со кожни столови со осветлувања :kez:
потоа Згради , Куќи и тн ...
Би напраил Хотели,Банки...
Би направил палати,
би инвестирал у моите деца.
Би потплатил луѓе за да направат некоја ЈАКА ММОРПГ Игра како воФ...
Би дал 1000000 за да не плаќам данок струја вода земјиште никогаш во мојот живот се додека не умрам и би купил компјутер алиенвер!
иии би напраил золошка градина Најака на цел свет и би напраил куќа под Море...
и би ми паѓале уште пари од џебот !
И би ја купил кајгана:smir:!
Би отворил фабрика за Секси Модели Танга....
и би направил едно 1000 Цркви!

ако се работи за милиони во денари тогаш ништо од бизнисот, ама ако с работи за евра е тогаш може да праиме муабет

ја би го напраил ДРАЧЕВО метропола,со болници,стадиони,сали,згради,трговски центри, не ми текнуе уште шо друго,би донирал нешто обавезно а и еден базен ќе напраам пошо сеа неаме :S

jas na site kajgandjii-forumdjii bi im kupila i snabdila dozivotno izobilstvo pivo i kikiritki a jas licno kje si zeam f'staci! takaaaa.....
a moze bi trknala da ja hug-nam dragata windy.....:pipi:

Незнам на кој начин, али знам дека ќе ги поебам парите за 2 дена максимум. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom