Што би направиле доколку сте милионер

• Креатор на темата Креатор на темата Sizikottt
  • Време на започнување Време на започнување

Sizikottt

Цвета драпа бејбе
Член од
4 јули 2008
Мислења
89
Поени од реакции
3
Ајде сега што би направиле доколку би станале милионери??

Па пола би ги инвестирал (ке си отворам фирма :D) ,а другата половина ке си купам Мерцедес СЛР ама ке ми фалат уште 70.000 ке ми позајми некој :pos2::pos2::pos2:

Би се изнакупил коли,куќи,би инвестирал у некој бизнис што е профитен како на пример спортска обложувалница:vozbud:,доста е се испотив

би направила повеке сигурни инвестиции за да станам мултимилионер:baeh: добро нормално и малку би се растинтрала, онака чисто колку да знам дека од финансиски аспект дефинитивно можам да се опуштам и да уживам.. ништо посебно екстремно не ми пага на памет:pipi:

Не знам. Прво ќе треба да станам милонер а потоа ќе му ја мислам што да правам

sega iskreno bi ja kupil NFS undercover oti me umre torrentot so 3.9kb/s

јаки коли,јаки куќи,згради,жени,казина коцка кладилница исто е тоа све хехе,и би инвестирал во некој бизнис
а и би донирал нешто

би изградил згради со сите пари
и ке ги згрижам најсиромашниве велешани(Албанци и цигани не примам)(уствари други народи немаме)

Би го купила Вентвурт Милер за една вечер! Или за две:pipi:

Ако е милионче што е прилично малку ќе има доволно за убав стан или куќа и добра кола и штедна книшка. Треба плус заштеда за ако ти се расипе дел од колата да можеш да го купиш :icon_lol: Ама со милионче јас ќе си вложам нешо бизнис ќе си направам. Ако е добра берзава ќе си купам и акции :)

А ако се милиони е тогаш освен она коли, куќи, вили, јахти ... ќе си го купам клубот Милан :vozbud::vozbud::vozbud:

Би живеел нормален живот,со тоа што нема да мора да работам,а ке имам праи да им оставам и на децата!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom