Исфрустрирани будали

• Креатор на темата Креатор на темата POWER-MKD
  • Време на започнување Време на започнување
мечкарска работа...

...на времето бугарине биле познати мегу балканските народи као мечкари...незнам дал знаете тоа момци...
дедо ми ги викаше мечкари демек со мечки нешо имало врска ама немам појма и не го прашав никад пошо никад и не ми биле они интересни посебно:pos2:

Нареден пат...
нека ги научи некој како се вие бајрак барем,
па нека тераат работа.

п.с.
Ова се...
`надворешните соработници` од `истата организација`
на Гвујо тупото & C.O.

Каква драма направиле... леле леле... :pos2:

Nemozam da se iznacudam, do koga li vakvi raboti,nam, na Makedoncite ke ni se slucuvaat?No dodeka ima luge na koi im se dozvoluva vo Makedonija da podrzuvaat vakvi suludi idei,do togas i ke postojat pretenzii na Bugarija za pripojuvanje na Makedonija kon nivnata teritorija.Kako se veli:Plevelot se unistuva od korenot!A nie sekogas nekade docnime!!?

како не измасвеавте...бре отсабајлечки...ова ни беше најинтересниот состанок досега....

COPSC_Laughing_People.jpg

Цццццц, чиста татаро-романтичарска патетика.

А не разбрав ова во Македонија се случува?
А бе ови се за плачење не за смеење.:tv:

Pa sto ne dojdat da ja osvojat Makedonija ne mozat od NATO budali se 100% samo mi e krivo sto ne sum bil na stadionot da go tepam ovoj vo posledniot klip

Ама кретенот се жали бевме нападнати, тепани, а не правевме ништо лошо, само си пеевме песни за ЦСКА.И после говедото кажува, "да точно е, и пред и сега ште кажа...да, Македонија е и е била Б'лгарска" и после се чуди зашто јадел ќотек, како магаре. Па после и се прави јак па вика "и па ште минем през Скопие". Како да некој му забранил да помине, ти еб*м глумењето пред камера, глуп мајмуне, многу си прозирен. А и гледам и страден си многу, затоа си толкав во вратот.

jas go podrzuvam da pomine niz Skopje i da vika Македонија е и е била Б'лгарска :):)
Ama cotek ce jade togas bas bi sakal da sum tamo da pomognam vo slucaj da pritreba

Абе ного сте будали. штом губите време на тија стари клипови. Особено на последнио - Дучето му викат. Шеф на навијачите на ЦСКА. Шом го зимате на сериозно, ного сте зле. ја му е*ете маиката на това бише.
Ама требува да има тема да се плука по БГ. Нели? Оваа е целта.:)

Абе ного сте будали. штом губите време на тија стари клипови. Особено на последнио - Дучето му викат. Шеф на навијачите на ЦСКА. Шом го зимате на сериозно, ного сте зле. ја му е*ете маиката на това бише.
Ама требува да има тема да се плука по БГ. Нели? Оваа е целта.:)

Другарче, намерата што ја поставив оваа тема, не беше да плукам кон Бугарија, како што викаш ти. Темава, не е составена од еден клип(пример), со некој си шупак, воџа, погледни го и другиот клип, и слушни ја песната, па да видиме кој кого навредува повеќе.
Впрочем веќе стотици години наназад....

Еееј кај нас кога ги пуштаат на прошетка и докторите се покрај нив, ова мора да е некоја еворпска практика штом ги оставиле без доктори.

п.с пациентите од првиот клип

Другарче, намерата што ја поставив оваа тема, не беше да плукам кон Бугарија, како што викаш ти. Темава, не е составена од еден клип(пример), со некој си шупак, воџа, погледни го и другиот клип, и слушни ја песната, па да видиме кој кого навредува повеќе.
Впрочем веќе стотици години наназад....

Тие од првиот клип, во БГ кои се инересира од них? Ного малце луге.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom