Кристијан Голубович

• Креатор на темата Креатор на темата klimeasterix
  • Време на започнување Време на започнување
se razbira deka imam!!! i vo mobilniot mi e na pozadina. nesto drugo te interesira duso?

decki imam 18 godini. vie site ste pomali od mene. a idol mi e kiki oti mi e nekako cool, ne se lutete ama jas taka mislam
:smir:

decki imam 18 godini. vie site ste pomali od mene. a idol mi e kiki oti mi e nekako cool, ne se lutete ama jas taka mislam
:smir:

Како прво, љубав не познаје границе.
Како второ, по што заклучи дека “Кики“ е кул?!
И како трето, не се лутиме, само си праиме муабет. :pos2:

Ама неможе од само COOL да ти биде некој идол...Зашто ти е идол???
Неговите постапки,начинот на живот,тоа што е познат,сакаш и ти да бидеш нешти такво????Тоа ли е причината???

И не се грижи не сме мали...за некој месец ќе иаме 18-фче:smir:

kako prvo mislam deka me zaebavas ti mene viktor ili taka mi se cini?
vtoro KIKO mi i cool od so go imam gledano na you tube mnogu pametno zbora + citav za knugata negova i zivotot negov i taka mislam

a cim ste za nekoj mesec 18 togas e ok

Аха,епа добро сепак тоа е твое мислење.
А не мислиш дека е подобро идол да ти биде да речеме Ганди,мартин лутер кинг.Некој што ширел мир низ светов,што се борел за правата на луѓето,отколку некој само прогласен “мафијаш“????

kako prvo mislam deka me zaebavas ti mene viktor ili taka mi se cini?
vtoro KIKO mi i cool od so go imam gledano na you tube mnogu pametno zbora + citav za knugata negova i zivotot negov i taka mislam

a cim ste za nekoj mesec 18 togas e ok

Како прво не те заебавам, туку не ми беше јасно зошто ти е типот идол.
Кко второ, си слушнала за “шминка“?! Тоа е истото тоа што го користат политичарите. Многу паметно зборуваат, мачкаат очи и се праат дека се цвеќиња за мирисање, а после одреден период се покажува всушност какви се.
Голубович можеби е начитан, но сепак е мафијаш и не гледам зошто некоја таква особа би ти била идол, али ај, ти си знаеш.

Аха,епа добро сепак тоа е твое мислење.
А не мислиш дека е подобро идол да ти биде да речеме Ганди,мартин лутер кинг.Некој што ширел мир низ светов,што се борел за правата на луѓето,отколку некој само прогласен “мафијаш“????

ne mislam

А шо бе ние ако сме вошки ти си некоја фаца????

Боље вошка отколку у затвор цел живот...

Како не е напунета оваа со црвени бе:):):):)???
Со зеленки треба да е...
Имаш дечко:pipi::pipi::pipi:?

Стефи јас сум поголем мафијаш од Голубович. Сакаш да се муваме?! :tapp:

Бегај бе ја ја меркам:):):)

Не стварно,кажи ми зашто ти е толкав идол Кики????
Абе! Јас знаете од кога ја меркам? :lud:
Само ако ми ја чепните:sakas_ust:sakas_ust

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom