Кристијан Голубович

• Креатор на темата Креатор на темата klimeasterix
  • Време на започнување Време на започнување
Епа ако е излезен пазете шо пишувате против него... поопасен е дури и од Чак Норис:vozbud:
Вие сте најопасните... другите се за во Чек дис аут! Ама баш ич не сте смешни се глупирате :tapp:

Ах, мислев дека синдромот да се воспеваат вакви бараби поминал, но темава ме разочара.

Мислам, доколку целта во животот ви е да завршите во Идризово, слободно копирајте го ликот и делото на овој човек.
Пропратни моменти се секс со најголемите дрољи во градот/државата, возење бесни коли, сообраќајки, пукања дни на други, погреби на луѓе кои ги сакаш а само што почнале да го живеат животот....

Сакав да ја ставам Choose Life од филмот Trainspotting за крај на мојот пост, ама заеби... Жаре Берберот владее во поглед на музика кај таквите луѓе.

Eве и потписот ми е цитат од КК. Само претрпе мали измени :)

mnogu go postuvam toa so mame ebava na sve zivo u grcija

megutoa ne e kriv on za negovata kampanja
mladinava mnogu go saka

go smetaat za pohrabar od rambo
megutoa i sam kazuva deka najgolemata placka mu e 5 milioni evra negde u swiss
vidite na intervuto na youtube

site evropski banki placat od nego

ps: ima 40 telohraniteli rasporedeni vo 3 grupi

3 слоја на обезбедување така нешо кажуваше
првиот слој оделе еден сат порано пред тој да иде во некој кафич другите незнам шо праеле и третите до него цело време во негово време бил манга :zver: :toe:

во една прилика кажа дека работи некои бизниси во грција(во скоро време)
имал месечен приход 12 000 еври

Хмм уште од кога му ја видов фацата, ме потсети на нашиот Даниел (само што овој првиов има пари и моќ... инаку досега сигурно ќе служеше за потсмев како и Даниел)... ех пари и будали...

437577dsfgf.JPG
144952RQMzeB472889-02.jpg

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Сум се помочал од смеење , браво друже за Сликава :zver:

ко сам ја Кристијан
брате мене свако зна
ко си ти пуши га
аутомат пуца сат

немој некој да скрекал оти ако му кажам сите ке ве лежи

Знаете ли зошто Земунец не искача у Недела?

Си ја пере тренерката

Каков серко е овој Кристијан Голубович, дури на сајтот песни од Тупак и Фифти си стаил да му свират. Драган Вучич за овој гомна може да јаде за категоријата сељак на годината

ко сам ја Кристијан
брате мене свако зна
ко си ти пуши га
аутомат пуца сат

немој некој да скрекал оти ако му кажам сите ке ве лежи
гххх
добри песни има
а и таа нај јачи е добра
а игор жаркович го знаете??
какив нови београд какив нови београд кива ви ве продали за паре шабани ајде нека проџе војводе степеник значи тврдим вождовачки најјачи:baeh:

Е стварно осеќам моронизам на кило, а богами и на повеќе :pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom