- Член од
- 13 февруари 2007
- Мислења
- 181
- Поени од реакции
- 6
Навивам:smir:за тоа темава да остане вака позитивна!:smir::smir::smir::smir:само напред и со +++++енергија
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aj сеа земи и размисли зошто не отишле. Уствари не размислувај, оди прашај ги, ќе ти кажат!Ни еден не отишол во Татарленд сите мои роднини стари дедовци баби блиски далечни се тука во Македонија тука родени тука закопани
Татар.... ГИТ !!!Тие сите беа македонци.Учители,поети,обштественици,политици,војводи и т.н.
Зевс,видехме дека и турските думи ти идат от душата,молам ти се веке иди малце на курс по држане во обштеството и обшта култура.Татар.... ГИТ !!!
Племето твое ...
Говедо си е говедо...
![]()
Aз да кажам само поздрав за темата.
С'гласен с'м с това че требва да се сопре с повокациите и от двете страни.Читам го форума инересен ми е,ама много ми е болно кога целата ми рода е от Македонија и от трите и дела и за мен е Македонија света земја и всичко би дал за неа,ама кога некои тук чедо на ср'бски преселници от Шумадија ми рече татар?!?!?
С'м роден в Пирин,с еден дедо от Егеј еден от Източна Македонија и сега некои ср'бски преселник ме нарекува мене татар?!
Зер е он по-голем македонец или што?
Хммм...Зевс,видехме дека и турските думи ти идат от душата,молам ти се веке иди малце на курс по држане во обштеството и обшта култура.
Имаш роднини во БГ?