Кандидати за "Сељак на годината 2008"

Гласајте за Сељак на годината

• Вкупно гласачи
    335
  • Гласањето е завршено на .
Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Сељак бр. 1 Д.Вучич
Само го нема на листава оној бурекџијата Јанко.

D

Delux

Гостин
Абе како ги селектирате луѓето на анкетата.
Уосталом Вучиќ е изживеан чоек поќе од сите,сеа такви му се емисиите бизнисот важно да цвета.
Јас го кандидирам Дејан Миличевич тој е вистински селанец и брич најголем

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Драган Вучиќ...:toe: инаку се зачудив кој видов дека води :pos:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Драган, се разбира. И нема зошто да не го гласаме или предложуваме. Па тој ќе биде сељак се` додека му се дига на се` што е женско. Гнаса.:nesvest:

Член од
11 јуни 2008
Мислења
217
Поени од реакции
11
marjan stojanoski so vegjine aeheaheaheaheaheahehaea
i podrana za nigde hehehea
toj ne e seljak toj e seljac4i6te!!!:pos2::pos2:

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
брат ке да си и ти сељанчиште, на овој форум мразиме 4 и 6 како букви да се пишуваат.

гласав за елвир мекич(намерно со мали букви)

Член од
12 јули 2008
Мислења
161
Поени од реакции
9
Interesna konkurencija na seljacista, nekoi ne se za ovaa lista, ama sto da se pravi. Sepak ima eden poseben seljak koj se dodvoruva na politicari i e preokupiran so materijalnoto, taka sto iako ubavo ja zamajuva javnosta so demagogija ne moze da go izbrise ligavoto i seljackoto od sebe. Toa vi e Cacko debeliot, za nego poradi poltronskiot mentalitet mora da ima mesto na ovaa lista.

Inaku se dvoumev megu Vrcak i Dragisa Mozocic i se odluciv za prviot

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.927
Поени од реакции
50.702
Toa vi e Cacko debeliot, za nego poradi poltronskiot mentalitet mora da ima mesto na ovaa lista.
Посочи постапка да видиме подобро што ти посметалo кај Цацко..
on.
Иначе не знам дали сум ви кажал колку многу го нејќам Борис Трајанов,не ми е јасно како може да си таков “тенор(баритон шо и да е од светски размери,нешто невидено и нечуено,вистиски амбасадор на ова и она’’ а и ипак да си нон стоп овде и да пееш на концертите на Велија со Виданка Ѓоргиевска:)pos:) да гостуваш по емисии со Јулија и да садиш фиднаки.... мислам каде бе ти тоа уствари пееш мајсторе? :)

Член од
12 јули 2008
Мислења
161
Поени од реакции
9
Посочи постапка да видиме подобро што ти посметалo кај Цацко..
on.
Иначе не знам дали сум ви кажал колку многу го нејќам Борис Трајанов,не ми е јасно како може да си таков “тенор(баритон шо и да е од светски размери,нешто невидено и нечуено,вистиски амбасадор на ова и она’’ а и ипак да си нон стоп овде и да пееш на концертите на Велија со Виданка Ѓоргиевска:)pos:) да гостуваш по емисии со Јулија и да садиш фиднаки.... мислам каде бе ти тоа уствари пееш мајсторе? :)
Imas mnogu pravo za Trajanov, navistina se poveke se degradira. Bucmastiot go kritikuvam zasto pred nekolku godini mu se vovlekuvase na Trifun okolu novata partija, potoa se grebese i ligavese pred Makraduli na edna zaednicka emisija, se zalea mnogu moi prijateli na negoviot odnos kon niv koga bese delumen sopstvenik na MS (kade gi ucenuvase i terase da rabotat za 3000 den., kako i od MTV na zemenite pari a neprofesionalniot odnos, odnosno dubarite so produkciskata kuka i povrzanosta so kvazi direktorot na MTV. Sega kako sto gledas pak se vovlekuva so sadenjeto drva zaedno so onoj sto tebe ne ti se dopaga, a se so cel da i se dodvorat na vladata. Ako mislis deka ne e taka, slobodno napisi i kazi mi mozebi jas neznam, deka nekade se pokazal kako golem humanist.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.927
Поени од реакции
50.702
Чек сеа малце си ја утнал ти брат работава,не е тамава сељак врз основа на тоа то не го глеаме по телевеизии и што си прават они приватно(тие дрпања пари уцени инт.)овде е за односот на тоа што го гледаме.
Иначе тоа со фиданките,не знам со која цел е,ама ипак фин работа е нека има воздух ќе се најде шокур :P:)

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Драган Вучиќ нормално, без двоумење. :)

BJK

\m/ Master of Puppets \m/
Член од
21 јуни 2008
Мислења
470
Поени од реакции
23
site, osobeno vrcak, seljak number one :baeh:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Прв е Драган па после него сите на исто ниво....

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Иако гласав за Елвир, Драган човече ти е сељо невиден :) ... Ја глеам онаа емисијана на сител, се понаша ко од Конопиште да се симнал :smeshko:

Kajgana Shop

На врв Bottom