Кандидати за "Сељак на годината 2008"

• Креатор на темата Креатор на темата SocioPat
  • Време на започнување Време на започнување

Гласајте за Сељак на годината

• Вкупно гласачи
    335
  • Гласањето е завршено на .
Абе како ги селектирате луѓето на анкетата.
Уосталом Вучиќ е изживеан чоек поќе од сите,сеа такви му се емисиите бизнисот важно да цвета.
Јас го кандидирам Дејан Миличевич тој е вистински селанец и брич најголем

Драган Вучиќ...:toe: инаку се зачудив кој видов дека води :pos:

Драган, се разбира. И нема зошто да не го гласаме или предложуваме. Па тој ќе биде сељак се` додека му се дига на се` што е женско. Гнаса.:nesvest:

marjan stojanoski so vegjine aeheaheaheaheaheahehaea
i podrana za nigde hehehea
toj ne e seljak toj e seljac4i6te!!!:pos2::pos2:

брат ке да си и ти сељанчиште, на овој форум мразиме 4 и 6 како букви да се пишуваат.

гласав за елвир мекич(намерно со мали букви)

Interesna konkurencija na seljacista, nekoi ne se za ovaa lista, ama sto da se pravi. Sepak ima eden poseben seljak koj se dodvoruva na politicari i e preokupiran so materijalnoto, taka sto iako ubavo ja zamajuva javnosta so demagogija ne moze da go izbrise ligavoto i seljackoto od sebe. Toa vi e Cacko debeliot, za nego poradi poltronskiot mentalitet mora da ima mesto na ovaa lista.

Inaku se dvoumev megu Vrcak i Dragisa Mozocic i se odluciv za prviot

Toa vi e Cacko debeliot, za nego poradi poltronskiot mentalitet mora da ima mesto na ovaa lista.

Посочи постапка да видиме подобро што ти посметалo кај Цацко..
on.
Иначе не знам дали сум ви кажал колку многу го нејќам Борис Трајанов,не ми е јасно како може да си таков “тенор(баритон шо и да е од светски размери,нешто невидено и нечуено,вистиски амбасадор на ова и она’’ а и ипак да си нон стоп овде и да пееш на концертите на Велија со Виданка Ѓоргиевска(:pos:) да гостуваш по емисии со Јулија и да садиш фиднаки.... мислам каде бе ти тоа уствари пееш мајсторе? :)

Посочи постапка да видиме подобро што ти посметалo кај Цацко..
on.
Иначе не знам дали сум ви кажал колку многу го нејќам Борис Трајанов,не ми е јасно како може да си таков “тенор(баритон шо и да е од светски размери,нешто невидено и нечуено,вистиски амбасадор на ова и она’’ а и ипак да си нон стоп овде и да пееш на концертите на Велија со Виданка Ѓоргиевска(:pos:) да гостуваш по емисии со Јулија и да садиш фиднаки.... мислам каде бе ти тоа уствари пееш мајсторе? :)
Imas mnogu pravo za Trajanov, navistina se poveke se degradira. Bucmastiot go kritikuvam zasto pred nekolku godini mu se vovlekuvase na Trifun okolu novata partija, potoa se grebese i ligavese pred Makraduli na edna zaednicka emisija, se zalea mnogu moi prijateli na negoviot odnos kon niv koga bese delumen sopstvenik na MS (kade gi ucenuvase i terase da rabotat za 3000 den., kako i od MTV na zemenite pari a neprofesionalniot odnos, odnosno dubarite so produkciskata kuka i povrzanosta so kvazi direktorot na MTV. Sega kako sto gledas pak se vovlekuva so sadenjeto drva zaedno so onoj sto tebe ne ti se dopaga, a se so cel da i se dodvorat na vladata. Ako mislis deka ne e taka, slobodno napisi i kazi mi mozebi jas neznam, deka nekade se pokazal kako golem humanist.

Чек сеа малце си ја утнал ти брат работава,не е тамава сељак врз основа на тоа то не го глеаме по телевеизии и што си прават они приватно(тие дрпања пари уцени инт.)овде е за односот на тоа што го гледаме.
Иначе тоа со фиданките,не знам со која цел е,ама ипак фин работа е нека има воздух ќе се најде шокур :P:)

Драган Вучиќ нормално, без двоумење. :)

site, osobeno vrcak, seljak number one :baeh:

Иако гласав за Елвир, Драган човече ти е сељо невиден :) ... Ја глеам онаа емисијана на сител, се понаша ко од Конопиште да се симнал :smeshko:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom