Bonjour l'amour

• Креатор на темата Креатор на темата -----<-<@
  • Време на започнување Време на започнување

-----<-<@

loso kure
Член од
10 ноември 2008
Мислења
494
Поени од реакции
23
Се будите први, пред вашиот партнер...како го будите, дали го будите воопшто и со кои зборови најчесто...

ја лично пикам рука под перницата и гребам со ноктите, ама во исто време и ја бакнувам и гушкам, со насмевка после тоа, не зборам ништо...

Јас сум напорна. Обично буцкам и штипам и после секое „нежно допирање“ скокам настрана од креветот за да не ми акне една :)))

Најчесто тој се буди пред мене и прво ме скокотка па ме гушка, а ако јас се разбудам пред него тогаш прво го бакнувам на образ и бидејќи на сабајле ми се ладни нозете, го ладам за побрзо да стани. :pos:

Насловов :icon_lol:

Обично се будам после него и после 6 саати дерење, клатење, молење да станам, пошо сум ко топ. :icon_lol:

Станувам и праам кафе. Ако сум расположен, и две.

Палам цигара, пуштам музика и суптилно будам.

Со Highway To Hell од AC/DC. :P

Безмилосно... :kickbox::love2:

Гушкам, без разлика дали е будна или не. Гризам. Грабнувам и превртувам врз мене. Евентуално, гушкам опсесивно и љубоморно за воздухот да не ми ја украде, префрлам прекривка преку нас за да не може ни времето да продре и да не натера да станеме, и продолжувам да спијам.

Сакам, таа кога ме буди без да приметам, директно со својата уста врз мене, If you know what I mean. Ништо подобро нема од секс наутро. :vozbud:

Naseto utro se sostoi od toa sto nikogas ne se budam prva tuku on.A ako se desi toa togas pocnuvam da go guskam i bacuvam i da se pikam vo nego za da me stopli i go zamoluvam da stavi kafe.

Тој станува прв и ме буди секогаш со бакнежи и гушкање....:pipi: Дали постои поубаво нешто да те разбуди личноста што ја сакаш?....:back:

Тој станува прв и ме буди секогаш со бакнежи и гушкање....:pipi: Дали постои поубаво нешто да те разбуди личноста што ја сакаш?....:back:

Не :) Богатство најголемо :)

Toj stanuva pred mene i so nezni zborovi i so baknezi me budi. Sovrseno e navistina :smir:

Од што ми е премногу мила сеуште успаната фацка, обично почнувам да се пентарам по него ( ко по Монт Еверест :pos: ), да го бацувам по цело лице, да го гризам, да го гушкам, да го гмечам... значи, буквално немам осет во тој момент.:kesa:

А иначе, јас како прилично голем насилник спрема тој што ме разбудил, претпочитам, т.е. му препорачувам да ме буди понежно и да избегнува премногу нагли потези... за негово добро де.:pipi: Така да, јас повеќе би сакала нежно бакнување, галење по косата, по лицето и сл. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom