- Член од
- 24 ноември 2009
- Мислења
- 4.959
- Поени од реакции
- 4.882
ХАХАХААА детенце колку годинки имаш ?Kako oва го објаснуваат дарвинистите ?
http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/ciencia_genetica04.htm
The DNA PHANTOM EFFECT
ХАХАХААА детенце колку годинки имаш ?Kako oва го објаснуваат дарвинистите ?
http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/ciencia_genetica04.htm
The DNA PHANTOM EFFECT
ХахахахахахааааааааааХАХАХААА детенце колку годинки имаш ?
ХАХАХАХААААААААААААААААААХахахахахахаааааааааа
Добар ти е аватарот, прав кловн си![]()
ХАХАХАХАААААААААААААААААА
Бар не сум педер педофилски настроен
ХАХАХАХАААААААА
неговите години,Хахахах колку годинки имаш баш ме интересира.
Волку наивно мислење може да се очекува од деца, ја би рекол само.
И јас создадов живот у лабораторија, Кинг Конг ќе го пуштам за нова година![]()
или аватарот.Хахахахахахаааааааааа
Добар ти е аватарот, прав кловн си![]()
Koи аргументи ?Во моментов на Discovery World има емисија која се вика Animal Armagedon во која се зборува за една од големите изумирања и еволуцијата која се случила како резултат на тоа.
--- надополнето ---
Кога некој нема аргументи, тогаш почнува да ја напаѓа личноста на човекот кој ги има аргументите,
неговите години,
или аватарот.
Дмт во филмот:
Ad Hominem Attack
или
Кога аргументите ќе пресушат
Епа кликни на линкот и прочитај пред да почнеш да сереш, да ти е*ам глупиот.Koи аргументи ?
Живот создаден вештачки ?
Не кажуј такви глупи работи, детски.
Хахахх пре би поверуел дека имаш барем еден грам памет одколку да верувам на глупости од тој тип.Епа кликни на линкот и прочитај пред да почнеш да сереш, да ти е*ам глупиот.
E pa toa si e tvoe be brat, TI ne veruvaj - ama ne potcenuvaj drugi na takov nacinХахахх пре би поверуел дека имаш барем еден грам памет одколку да верувам на глупости од тој тип.
Жалам ама тоа е вистината.
Oгледало ефектE pa toa si e tvoe be brat, TI ne veruvaj - ama ne potcenuvaj drugi na takov nacin
PS. Ja veke se osekam kao papagal sto sve edno isto povtara za omalovazuvanje na drugi, ismevanja i nametnuvanja na svoi uveruvanja
Тврдоглавоста и навредите не докажуваат ништо, за човек кој пропагира повисоки состојби на свеста, сочуства, љубов....дрн, дрн! Многу рипаш, каде отиде трпението, простувањето?!Хахахх пре би поверуел дека имаш барем еден грам памет одколку да верувам на глупости од тој тип.
Жалам ама тоа е вистината.
Простувањето произлегува од овие четири состојби.
Не е возвишена затоа што е реакционо чуство.
Ако осеќаш љубов спрема Се тогаш нема потреба да простуваш на никого.
Овие четири состојби се нереакциони, не потекнуваат од некаква потреба на човекот.
Тие се едноставно genuine особини на човекот.
Се е тоа точно за простувањето.
Ама не би требало ни до осуда да дојде на прво место.
Сега луѓе сме, нормално ако се случи би требало да се прости.
Приказната со Исус и Магдалена(мислам дека се викаше, да не згрешам) е многу добар пример.
Кој рече дека Бог го создал ?ДМТ, ПДФ. Игор или како и да е... прашуваш
Живот создаден вештачки ?
А ако те создал Бог пред 6000 години тоа не е вештачки? :smir:
Доста мавтање со библијата... фрлете ја во оган... Дајте нешто друго...
Науката е новата вера, жалам но сепак ќе мора да учите и да си го помачите умот малку повеќе со размислување отколку својата мрза да ја криете зад слепата вера... Жалиме, но тоа е тоа...
Нов Свет, нови правила![]()
Тврдоглавоста и навредите не докажуваат ништо, за човек кој пропагира повисоки состојби на свеста, сочуства, љубов....дрн, дрн! Многу рипаш, каде отиде трпението, простувањето?!
http://forum.kajgana.com/showthread.php?55778-Четири-возвишени-состојби-на-умот&p=3971116&viewfull=1#post3971116
хахахх не се секирај, се е со причина.
Па и ова, иако со сила убавина не бидуе.