Грчки борбени авиони извршија напад против Република Македонија (лажно)

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Да не почнувате да пцуете одма.Е тоа ќе ви го кажам.Фантом незнам зошто реагираше така.Ама изгледа или си дувал или си ги згрешнал апчињата.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Охрид е мирно.И шо барат темава во ЧДА.Префрлете ја во Политика.:toe:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Битолската касарна е празна, некои павиљони користат некои фирми или општински канеларии (не сум сигурен) инаку нема војска таму а камоли писти или магацини за оружје. А и ПВО нема да реагира пошто ја нема. Така да џаба фрлаа бумби и ракети.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.485
Абе ајде тоа што го направи миленко и што прави глупи шеги тук усега на неговиот форум се исмејува за тоа што овде на нашиот форум сме биле фуфи

За борба треба муда, а не дебели стари човечиња кои плашат стари луѓе на селски финти за кревање гледаност.

Колку што се исплашиле на Кајгана, толку се исплашиле секаде. Добро осмислена, но глупа финта.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.094
Поени од реакции
1.656
еве шо пишува на more info на јутуб за видеово:
Ова е шегата на Миленко во неговото шоу. Ги здрви сите што го гледаа во моментот...

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Како може Миленко да биде таков идиот и да го плаши народот, навистина ова не го очекував од него...

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
А да догледаше да видеше тоа е цитат од книга.:uvo:

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Оригинално постирано од Milenko

Се јавуваа жени во Канал 5. Ги рабудиле синовите по телефон “мамо, мамо, слушна ли, грците не нападнаа“.

Добар глумец сум, сум промашил професија.
Забеган е Миленко.Позитивно е забеган...:pos2:
Бурекџијана пак крв пуштил од носот.Хахахахахаах

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.485
А да догледаше да видеше тоа е цитат од книга.:uvo:
А тебе да ти ебам се по список, копиле едно мрсно!

- Ова беше цитат од еден мој добар пријател. Не го сфаќај лично.

Ја сфаќаш поентата? Обично најавата за цитат оди пред цитатот, а не после него. Со цел да не се дисторзира смислата на цитатот, како во случајот со Миленко. Финтата е што ова беше смислено возбудување (да не речам "плашење") старци, а не ненамерно. Не дека мислел лошо човекот, ама не сторил ни некое посебно добро со целава претстава.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Како може Миленко да биде таков идиот и да го плаши народот, навистина ова не го очекував од него...
ПЛАШИ????

Народот на таква изјава треба да се МОБИЛИЗИРА, а не да се плаши и да пие шеќер и вода...

Пички...срам да ви е!

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Не сите имаат можност да гледаат мк. телевизии, камо ли емисијата на Миленко.

Во 2 навечер, уште во текот на емисијата да се исече и постира (намерно) само дел од најавата и да се објави како информација во Политика и Вести, уште па и глумење лудило, као што се случува, на некој што 1700км далеку од дома не му изгледа баш весело.

Уште па курназење на “храбри“ мажиња кои што имале можност во моментот да ја гледаат емисијата, а другиве се “спрпале“, па дај Боже следниот пат ова вистина да биде, па ние од овде на сигурно, ќе коментираме “ајде бе пичина,хаха шо паничите,одете борете се,хаха“.

Ова е како да му речеш на некој, дека умрел другар некој, а после да му речеш оти било заебанција. Многу невкусно.
Кога некој постирал дека загинале 9 војници, ич не ми е смешно.

А целта со ова беше, да се нападне Миленко, кој не е виновен што некое креле го исекло и извадило од контекст и постирало на сериозна тема.
Очигледно начекаа бихачка кру момент да му спуштат репутација, знаеме колку го мразат.
Само себе си направија контра услуга.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Па добро бе,дали сеуште не ви е јасно дека кога ABC нема информации за некоја вест,тогаш таа треба да се прими со резерви,практично да не се верува во неа.Миленко е глуп како “тегла“ што е одлика на една просечна комуњара од времето на “братство & единство“,кога како скоевец беше доста истакнат,па стана одбран Југословен во тимот на “Камел трофи“.Нормално и таму излезе последен,па после мрчеше мадиња дека тоа било одлика на големите комуњарчиња кој им помагале на другарите во невоља без разлика на пласманот во едно така престижно натпреварување.Е кога дојде време да ни продава Македонски патриотизам по форуми и емисии на ТВ,па да прави интервјуа со видни личности од владејачката гарнитура,веќе се ми беше јасно за овој бескичмењак како би го нарекле некои.Би му препорачал на Миленко да ја прочита малата книшка “Гласине као облик рата“ (секако ме чита на форумов) па да сфати зошто ја заработил кривичната што МВР треба по службена должност да му ја стегне и на Миленко и на медиумот што му дозволил на еден “професионалец“ да си поигрува со чувствата на граѓаните во државава.
-Инаку колку за информација,веднаш после веста за Грчкиот напад,во Прилеп за малку беше избегнат инцидент со неколкумина Македонци од Лерин кога мала група Прилепчани сакаа да им ги демолираат возилата со Грчки таблички.Се натегавме неколку саати,едвај ги уверив дека Миленко лаже,на тој начин Македонците ќе беа тие кој први почнале по заслуга на лажните гласини пуштени во етар од “славниот“ Миленко Неделковски,нешто за што всушност следува казна во траење од 1-5 години,во зависност од штетата предизвикана како последица на така чувствителна информација пуштена преку јавен медиум.

П.С.:-Премиерот го тужи Фрчко,ако и треба да го тужи,ако почуствувал дека е загрозен неговиот “его“,но да видиме сега дали државниве органи ќе го притворат Миленко оти представува општа опасност против безбедноста и сигурноста на граѓаните во Македонија?

Член од
25 септември 2007
Мислења
1.436
Поени од реакции
45
Марсовци на земјата, вонземјани незнам шо направиле, внуците на Александар Македонски во Пакистан ли беше, Никола Груевски човек со македонски чувства... Грција ја нападна Македонија... ова се само дел од неговите изјави на ова лице кое лета малку од стварноста, ама аку убо им направи на луѓево малце Сајанс Фикшн... хаха:pos2:

Неколку луѓе сношти ми се јавија да ме прашаат шо се издешавало, испаничено онака... стварно имало реакција. Закон! Пак да го сфаќате сериозно, јас по сериозно ги сфаќам оние К-15 и Пецко отколку некој вакви провладини човечина кои добиваат пари за да имаат свои емисии и да шират омраза помеѓу својот народ.

Kajgana Shop

На врв Bottom