Петок вечер...

Зашто сум на електро :helou::helou:

Иам колоквиуми од утре па така цела вечер бубав ко деген =)

Ајт поз =)

Зш сум во горициа,вечерва изборот беше ужасен, ама воопшто и не сум расположена за забави... другаркиве си заминаја дома, па зш да не, блиску им е, немаат тие 1500 км до дома :( и така домов е празен...
друго, преуморна сум, и утре треба да се спремам за преселба :)
и скајп:pipi:

Зш сум во горициа,вечерва изборот беше ужасен, ама воопшто и не сум расположена за забави... другаркиве си заминаја дома, па зш да не, блиску им е, немаат тие 1500 км до дома :( и така домов е празен...
друго, преуморна сум, и утре треба да се спремам за преселба :)
и скајп:pipi:

Кај си?

Затоа што планирав да учам, да преведувам и да гледам филм.
Ништо од трите работи:)

Имам колоквиумска недела на видик . Не ми е тоа оправдување дека не сум излезена, но искрено петок ми е најбанален ден за шетање, пиење, журкање, итн.:nesum:

Бач,Новаци,Мегленци,Могила сите се вград...и плус најгрите жени се излезени во петок навечер
се зафркавам де...незнам ете така

Зашто ми е скршена раката и неможам да излегувам... Ете зашто

ваљда затоа што коооонечно заврши колоквиумската и што ми треба малку одмор од загушливи места и гласна музика, се спремам за утре и на тв нема ништо... башка ЛААААДДДННННОООО ЕЕЕЕЕ... мислам дека нема да ја преживам зимата

-Затоа што настинав во најнеповолен момент, зашто ми е лошо, ме боли главата, зглобовите, грлото и остало.(без срцето :) )
-Зашто има многу осмоделенки изелезени у град, а нема прајват парти вечерва.
-Зашто долго време помина од коа последен пат си се труев со Владо Јаневски, и ете...

Собирам сили за утре :vozbud:

Башка бош ден ми е за излегување не обожавам да излегувам во Петок, ете затоа сум на нет додека другиве си вртат негде "шема":)

После 1 многу студи.
И јакото журкање и откачување го оставам секад за сабота, по кефски ден ми е. : )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom