Ја отворив темава за ФОН-прв приватен универзитет во РМ бидејќи гледам има и од др.универзитети па да не има и нас хе,па кој е на ФОН нека пише да не има и тука.А кој сака повеќе информации за ФОН на http://www.fon.edu.mk/content.aspx?cid=0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ma kakov fon
koj stasa ke ti potpise diplomata
ako imas pari ne treba da ucis
epa koga ke vidite vo oglas:"od FON ne primame" pagate vo depresija
ma kakov fon
koj stasa ke ti potpise diplomata
ako imas pari ne treba da ucis
epa koga ke vidite vo oglas:"od FON ne primame" pagate vo depresija
Ako mislis deka e tolku lesno so ne se zapises i ti pa i ti ke si imas diploma steknata na "lesen" nacin
lesen=skap?
ili?
lesen=skap?
ili?
toa skap sporedi go so izgubenoto vreme, nervozite i izzivuvanjeto na profesorite od drzavnite fakulteti pa ke ti stane pojasno
ako si ucis ke nemas maka
kakvi nervozite i izzivuvanje na profesorite
Хехехе да да и јас си учев и си го знаев материјалот ама мн интересно "случајно"се за 3бода паѓав дај те молам неможеш да ми кажуваш низ што поминав на правен и на крај здравје загубив,зашто оти те гледаат само да те бутнат и затоа во 1год од 10 групи сега се 5 те молаам,напушти темава ако си решен да ми докажуваш нешто.
Тоа е поентата :wink:те гледаат само да те бутнат и затоа во 1год од 10 групи сега се 5 те молаам
izvini drugarce
so sreka neka ti e diplomata
ama ti ako si odel so lanci na vrat i mercedesi na ispit
togas sigurno deka taka ke ti pravat za sam da ti tekne deka treba nesto da podmackas
Да не неможе,ама неможе јас со положени и 2ва колоквиуми со добри поени да неможам да земам оценка оти на есеј на сите ни дели по 3 или 4 поени,можеби некој стварно му вреди есејот толку ама неможе сите да имаат најмногу до 10 од можни 20,сакам да кажам секој различно го применува ектс и затоа не исчистија толкуАко си изгубил нерви на правен...:jaj:
Тоа е поентата :wink:
Не е диплома за секого, што ќе биде ако сите се шетаме со дипломите и бараме фенси работа?![]()
izvini drugarce
so sreka neka ti e diplomata
ama ti ako si odel so lanci na vrat i mercedesi na ispit
togas sigurno deka taka ke ti pravat za sam da ti tekne deka treba nesto da podmackas