Гостивар - Градот на Вардар

Член од
5 септември 2007
Мислења
4
Поени од реакции
0
Јас од сите можни теми на форумов, ја користам оваа како за прв пост, а воедно да кажам дека и јас си сум од Гостивар и дека си го сакам градот наш најубав... :)

Поздравчики.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
Идам во Гостивар , одам Ел Дорадо и ми викаат на врата дали сум имал гратис карта? (то му е финта ко ке нејкат некој да пуштат внатер :) ) Кај кур да му најдам гратис ... ајде влегов добро е .
Бев на маса кога ке влезеш лево под сепарињата. Поседив 30 минути и тој басот ми го раздра желудникот. Остај то од песната неможи ништо да се слушни освен басот. А Ел дорадо ептен ме бендисва како дискотека. Па уште Никифор ми фалеше ... цела вечер ја тупеше со тие досадните хаус траки. :)
Светла точка на вечерта - Smack My Bitch Up. :)
Фала. :)

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Оф црн град наш, уште уличнине нека ги изгаснат.
Една елка барем да наредеа да се знае дека иде нова година, море еден лампион нека обесеа на дрво да се знае :jaj:
Што е финтава сега? Ги чува Руфи украсите новогодишни во подрум зошто Бејта ги имал? :tapp: Глупости еј. Ова треба некој да им каже дека локална самоуправа не е едниот што ќе прави другиот обратно, едниот гради другиот руши и обратно, туку дека некои работи што излегле како добри за градот треба да си продолжат.

Што ќе го чинеше да ги стави украсите низ градот Руфи? Егото ќе му падне,гордоста?

Мислам дека единствен град сме за Нова Година украс што нема. Можат признание да ни одадат, секоја ни чест.

В

Вори

Гостин
Најзакон се шкалине во Сити Центарот..се утепуам од возење.:pos2:

Член од
2 декември 2009
Мислења
151
Поени од реакции
4
Оф црн град наш, уште уличнине нека ги изгаснат.
Една елка барем да наредеа да се знае дека иде нова година, море еден лампион нека обесеа на дрво да се знае :jaj:
Што е финтава сега? Ги чува Руфи украсите новогодишни во подрум зошто Бејта ги имал? :tapp: Глупости еј. Ова треба некој да им каже дека локална самоуправа не е едниот што ќе прави другиот обратно, едниот гради другиот руши и обратно, туку дека некои работи што излегле како добри за градот треба да си продолжат.

Што ќе го чинеше да ги стави украсите низ градот Руфи? Егото ќе му падне,гордоста?

Мислам дека единствен град сме за Нова Година украс што нема. Можат признание да ни одадат, секоја ни чест.
...Кај мене и уличните не го сменија,не светат ...

nameleess

N/a
Член од
9 јануари 2010
Мислења
299
Поени од реакции
25
штотуку се вратив од новиот fast-food кафич што е на центар што работи 24/7... и оценка: немој да одиш ако ти се даваат 70 ден за срање хамбургер, да се изначекаш да нарачаш и да ти го донесат ладен, после од оној купечкиот помфрит, плескавицата нз што вкус имаше ни на соја ни на месо слабо печена, едино добро што беше е дека можеш сам да си стаиш кечап и мајонес (од купечките)

В

Вори

Гостин
Колку си само во право.
Али финтата е американец бил кувар па ај сеа..хаха.

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
а што се десило енерџи? минатите два викенда немаше жива душа

StiFFy

Курминистратор
Член од
10 јануари 2010
Мислења
36
Поени од реакции
0
Еј...и јас сум од гостивар :) Јуухуу!!! Има премногу Гостиварци на форумов само уште не ја виделе темава!!!

StiFFy

Курминистратор
Член од
10 јануари 2010
Мислења
36
Поени од реакции
0
Aце јас и ти не сме СИТЕ xD:uvo:

Kajgana Shop

На врв Bottom