Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Fakt e deka denes sekoj sekogo izneveruva koga zboruvame za drugite.
A zosto koga stanuva zbor za onoj/onaa shto e so nas skoro sekogash se veli "ma daj nema sansi toj/taa ne e kako drugite"?
Грешиш.Fakt e deka denes sekoj sekogo izneveruva koga zboruvame za drugite.
да збориш за другите а да не се глеаш самиот...е тоа е тоа...македонски синдром на прикриена сељанштана...пуно има такви, исто е и со паровите, за друг ке зборат а нивните се пердашат на велико, или задоволуење на сопственото его...душевна салмонела би кажал јас.:baeh:
Грешиш.
Еве ти гратис совет: никогаш не генерализирај луѓе:smir:.
Доверба. Не е во прашање било кој, станува збор за личноста која ја љубиш и со која си изградил посебен однос, и како особено важен сегмент од тој однос е токму меѓусебната доверба.
Да,така е,но зар оние кои изневеруваат не се дел од некој таков посебен однос?!
Да,така е,но зар оние кои изневеруваат не се дел од некој таков посебен однос?!
Сеуште се обидувам да разберам зошто на изневерувањето гледате како на процес а не како на потклекнување на моменталната ситуација и нејзино евентуално пролонгирање?
Сериозно, зарем некој некогаш знаел како ќе стојат работите пред да се случат, бил свесен за тоа како ќе бидат изиграни потезите на шаховската табла.
Сите ние сме дел од посебен однос со битните луѓе во нашиот живот, релацијата што ја имаме е процесот кој што се менува, шифтира и создава, изневерувањето може да биде дел од тоа или не, зависи од желбите и контролата што ја поседуваме.
Гррр ...
Fakt e deka denes sekoj sekogo izneveruva koga zboruvame za drugite.
A zosto koga stanuva zbor za onoj/onaa shto e so nas skoro sekogash se veli "ma daj nema sansi toj/taa ne e kako drugite"?